Banner 980x90

Noslēdzies Cēsu novada čempionāts pludmales volejbolā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ar intriģējošām un kaislību pilnām cīņām par čempionu tituliem aizvadīts pēdējais šīs vasaras sacensību posms Cēsu novada čempionātā pludmales volejbolā. Godalgoto vietu ieguvējus gaidīja A/S "Cēsu Alus" sarūpētie "Vitamin Performance" sporta dzērieni, Fonokluba dāvanu kartes, kafejnīcas "Pagrabiņš" gardās picas un organizatoru sarūpētās pārsteiguma balvas.

Kā pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā, meistaru klasē Zelta medaļas un Cēsu novada čempionu titulu izcīnīja Andris Dolženko un Steinārs Brūveris, kuri finālā emocijām bagātā trīs setu cīņā pārspēja Jāni Rukmani un Aleksandru Abramovu.Bronzas mačā jaunie Cēsu sporta skolas audzēkņi Lauris Lauciņš un Artis Dricka negaidīti pārspēja pieredzējušos Būri un Mārtiņsonu, izcīnot savu pirmo medaļu pieaugušo konkurencē.

Tautas klasē finālposmā veiksmīgāki un meistarīgāki izrādījās Nellija Tinusa un Kristiāns Zelčs, kuri Zelta spēlē spraigā cīņā pārspēja Audri Mihailovu un Pēteri Trekši, tiekot pie kārotajām zelta medaļām un čempionu titula. Bronza – Cēsu sporta skolas meitenēm Klaudijai Tijārei un Lāsmai Tomsonei, kuras spēlē par 3.vietu pārspēja Ketiju Sabuli un Elīzu Vectirāni.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)