Banner 980x90

Noskaidroti konkursa "ZAAO mēneša jautājums" janvāra uzvarētāji

Konkursā "ZAAO mēneša jautājums" janvāra mēnesī piedalījušies 743 dalībnieki no 31 ZAAO darbības reģiona skolām, savukārt pareizās atbildes iesnieguši 590 skolēni, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informē SIA "ZAAO" sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Leimane.

Janvārī aktīvākā skola – Valmieras Valsts ģimnāzija, bet jāatzīmē, ka Smiltenes novada Smiltenes Trīs pakalnu sākumskolai tikai par pieciem dalībniekiem mazāk.

Janvārī "ZAAO mēneša jautājums" uzvarētāji ir Krists Lemešonoks no Amatas novada Nītaures vidusskolas 8.klases; Aksels Jursans no Saulkrastu novada Saulkrastu vidusskolas 2a. klases; Ksenija Avotiņa no Kocēnu novada Rubenes pamatskolas 2.klases. Uzvarētāji saņems balvas no veikala "Daba runā" un  SIA "ZAAO". "Daba runā" ir vieta, kur iegādāties dabīgus un veselīgus produktus sev, ģimenei un draugiem.

Pareizās atbildes: Valsts Vides dienests SIA "ZAAO" 2015.gada decembrī piešķīra "Zaļās izcilības balvu"; Konkursā "ZAAO pastkarte" iesniegti 615 darbi; EKO punktos izveidotajos konteineros ar uzrakstu "Stikls" drīkst mest Stikla pudeles un burkas.

Ar konkursa jautājumiem varat iepazīties ZAAO mājas lapā www.zaao.lv sadaļā "Sabiedrības izglītošana"/ "Mēneša jautājums". Mācību gada beigās, projekta "Cilvēks vidē" noslēguma pasākumā, ZAAO apbalvos skolu, no kuras konkursā būs piedalījušies visvairāk audzēkņu.

Mēneša jautājums ierasti publicēts katra mēneša pirmajā darba dienā ZAAO mājas lapā sadaļā "Sabiedrības izglītošana". Skolēni atbildes var iesniegt līdz mēneša 28.datumam. Konkursa uzvarētājus  paziņo līdz nākamā mēneša piektajam datumam ZAAO mājas lapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)