Banner 980x90

Noskaidros LBL čempionu, Pētersone iesniedz atlūgumu, jauns karstuma rekords

Foto: Edgars Vaivads
Foto: Edgars Vaivads
Otrdien, 31.maijā pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Gaidāma "Valmiera/ORDO" izšķirošā - septītā cīņa par čempiontitulu

Otrdien, 31.maijā, plkst.19.30 Vidzemes Olimpiskajā centrā tiks aizvadīta "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas izšķirošā finālspēle sērijā starp "Valmiera/ORDO" un "VEF Rīga". Spēles uzvarētājs kļūs par Latvijas čempionu.

Foto: Edgars VaivadsFoto: Edgars Vaivads

Starpcitu, "Twitter" lietotāji nepacietībā gaida "Valmiera/ORDO" izšķirošo spēli

Šonedēļ Madona svinēs 90.jubileju

Sākot no trešdienas, 1.jūnija, Madona svinēs 90.jubileju. Madonas 90.jubileju ieskandinās 26 kori un divi pūtēju orķestri no tuviem un tāliem novadiem ar koncertu "Dziesmu tinu kamolā..", pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informē Madonas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Edīte Miķelsone.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Jelgavā par viltotu desmit eiro banknošu izgatavošanu un izpaltīšanu aizturēta trīs personu grupa

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) Jelgavas iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki aizturējuši trīs personu grupu, kas laika posmā no 11.marta līdz 7.maijam Jelgavā dažādās ielu tirdzniecības vietās norēķinājās ar desmit eiro viltotām banknotēm. Divas no aizturētajām personām ir agrāk vairākas reizes tiesātas par citiem noziedzīgiem nodarījumiem.

Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lvIlustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv

Liepājā veido jaunu privāto bērnudārzu

Liepājā ar pašvaldības atbalstu jūnija sākumā varētu uzsākt darbu vēl viens privātais bērnudārzs "Pikucis", kurš atradīsies Pļavu un Salmu ielas stūrī. Tajā sākotnēji plānots uzņemt 25 mazos liepājniekus vecumā no 1,5 līdz 4 gadiem.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Salaspils novadā avārijā cietusi mediķu brigāde

Salaspils novadā pirmdien, 30.maijā, ceļu satiksmes negadījumā cietusi mediķu brigāde.

Riga24.lvRiga24.lv

VID ģenerāldirektore Pētersone iesniegusi atlūgumu

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektore Ināra Pētersone iesniegusi atlūgumu, aģentūrai LETA apliecināja finanšu ministres Danas Reiznieces-Ozolas (ZZS) padomnieks Arno Pjatkins.

Ināra Pētersone/ Foto: Ieva Lūka/ LETAInāra Pētersone/ Foto: Ieva Lūka/ LETA

VK: Veselības ministrijas neizdarību dēļ pieckāršojies rezidentūru nebeigušo personu skaits

Veselības ministrijas (VM) neizdarību dēļ septiņu gadu laikā pieckāršojies rezidentūru nebeigušo personu skaits, kā arī valsts nav atguvusi izlietotos budžeta līdzekļus teju miljona eiro apmērā, revīzijā secinājusi Valsts kontrole (VK).

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixbay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixbay.com

Uz šosejas Daugavpils - Rēzekne atjaunos asfalta seguma posmu

Ceturtdien, 2.jūnijā, sāksies seguma atjaunošanas darbi uz valsts galvenā autoceļa Daugavpils - Rēzekne posmā no Feimaņiem līdz Rušonai, aģentūru LETA informēja uzņēmumā "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Ilustratīvs foto/ Foto: Daugavpils24.lvIlustratīvs foto/ Foto: Daugavpils24.lv

Valka un Valga svinēs 730.jubileju

No 7.jūnija līdz 12.jūnijam Valka un Valga svinēs pilsētas svētkus. Šogad festivāls "Skanošā Livonija" iezīmēs pilsētu 730 gadu jubileju, jo tieši tik ilgs laiks pagājis, kad apdzīvota vieta "Walk" pirmo reizi minēta rakstos, savukārt pirms 432 gadiem piešķirtas pilsētas tiesības.

Valka24.lvValka24.lv

Ministriju budžetos "atrasti" 64 miljoni eiro

Pārskatot ministriju bāzes izdevumus, "atrasti" papildu 64 miljoni eiro, tādējādi paplašinot nākamā gada budžeta fiskālo telpu, šodien žurnālistiem sacīja finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS).

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Vienā no Kurzemes pilsētām fiksēts jauns karstuma rekords

Ventspilī otrdien, 31.maijā, gaisa temperatūra ir pārsniegusi plus 30 grādu atzīmi, kā arī fiksēts jauns karstuma rekords šai novērojumu stacijai, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)