Banner 980x90

Nītaures vidusskolā viesosies Dana Dombrovska un Mareks Dombrovskis

Šajā pavasarī Cēsu pilsētas un tuvējā novada skolās ar Cēsinieku kluba gādību viesojas dažādu profesiju bijušie cēsnieki, lai dalītos savā darba pieredzē ar jauniešiem. Pirmdien, 17.maijā, Nītaures vidusskolā viesosies stiliste un modes veikala Moodroom īpašniece Dana Dombrovska un viņas brālis, SIA Ekspertu grupa līdzīpašnieks un interjera arhitekts Mareks Dombrovskis.
Abi radošo profesiju pārstāvji, brālis un māsa, ir mūsu novadnieki un savulaik mācījušies Priekuļu vidusskolā un Priekuļu mākslas skolā. Dana mācījusies arī Cēsu meža skolā (tagad – Sanatorijas internātpamatskola), Bet Mareks – Cēsu 1.vidusskolā. Nītaures vidusskolā viņu vieslekcija sāksies plkst.14.35. Viesi pastāstīs par savu profesiju un dalīsies citā vērtīgā pieredzē ar jauniešiem ceļā uz panākumiem.

Nītaures vidusskolā šajā pavasarī šī būs jau trešā Cēsinieku kluba vieslekcija, kas notiek, pateicoties skolēnu pašpārvaldes karjeras ministrei un 12.klases skolniecei Laumai Vītolai, kas vidusskolas klasēs bija veikusi aptauju par jauniešu vidū populārākajām profesijām, kurām Cēsinieku klubs piemeklēja vieslektorus.

Šogad notikušas jau četras Cēsinieku kluba rīkotās vieslekcijas skolās, kurās viesojušies bijušie cēsnieki - 25.janvārī uz Taurenes pamatskolu devās stepa dejotājs un pasniedzējs Māris Pūris. 8.aprīlī sākās vizīšu sērija Nītaures vidusskolā, kur viesojās VVD Mārketinga komunikācijas valdes priekšsēdētāja Sanita Dika-Bokmeldere, bet 23.aprīlī viņai pievienojās arī Pedersen&Partners reģionālā konsultante Liene Ozolkāja un AS Aldaris biznesa attīstības vadītāja Laila Anna Kaca. Savukārt 11.maijā Cēsu profesionālajā vidusskolās viesojās SIA Citrus Solutions personāla vadītāja un valdes locekle Liena Milherte.
{baneris}
Pavisam kopā Cēsinieku klubs ir organizējis 19 vieslekcijas Cēsu un tuvējo novadu skolās, kurās viesojušies 11 kluba biedri un citi bijušie cēsnieki, piemēram, Rolands Tjarve, Ritums Ivanovs, Druvis Mūrmanis, Artis Eglītis, Kaspars Ivanovs, Una Ulme, Gintars Kavacis un Ieva Riekstiņa. 2009. un 2010.gadā vieslekcijas notiek darba programmas "Atbalsts pilsoniskās sabiedrības attīstībai Cēsu novadā" ietvaros.

Cēsinieku klubs ir domubiedru organizācija, kas apvieno esošos un bijušos cēsniekus – savas dzimtās pilsētas patriotus. Kluba biedri sanāk kopā, lai gūtu pozitīvas emocijas un uzturētu saikni ar Cēsīm, kā arī ģenerē un realizē radošus projektus, lai brīvprātīgi un pašaizliedzīgi palīdzētu Cēsīm kļūt par modernu, attīstītu un atpazīstamu pilsētu Latvijā un Eiropā. Cēsinieku kluba darbību atbalsta Īslande, Lihtenšteina un Norvēģija EEZ finanšu mehānisma un Norvēģijas valdības divpusējā finanšu mehānisma ietvaros un Latvijas valsts un Sabiedrības integrācijas fonda starpniecību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)