Banner 980x90

"Nītaureņu" trīs gadu lidojums

Sestdien, 25.janvārī, Nītaures kultūras namā jauniešu organizācija "Nītaureņi" svinēja savu trešo dzimšanas dienu, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja jauniešu organizācijas "Nītaureņi" pārstāvis Mārtiņš Šteins.

"Jubilejas pasākumā "Nītaureņi" devās skaistā atmiņu lidojumā, jo vēlējās aizvest visus ceļojumā, kurā principā visi kopā reiz jau esam bijuš," viņš norāda.

Jauniešu organizācija "Nītaureņi" ir nevalstiska organizācija Amatas novadā, kurā darbojas vairāk nekā divdesmit aktīvi jaunieši un sirdī jaunie, kas šajos trīs gados ir noorganizējuši vairāk kā 150 dažādus pasākumus, piedalījušies vairāk kā 50 sadarbības organizāciju aktivitātēs un radījuši platformu internetā, kas nu jau pulcē vairāk kā tūkstoš sekotāju un kuru apmeklējums pēdējā gadā sasniedz divsimt tūkstoši slieksni. Tā kā sakrājušās tik daudz atmiņas - vakars izvērtās patiesi sirsnīgs un prieka pilns.

Īsumā par "Nītaureņu" lidojumu:

Maršruts nr.1
2010.- 2011.gads, laiks, kad tikai tika fraktēta "Nītaureņu" lidmašīnas komanda. Lidmašīna izrādījās reaktīvā, pašiem pat īsti neapjaušot uzņemtos apgriezienus un neapzinoties, ka dažu labu reizi varbūt pat tiek pārsniegts skaņas ātrums. Lai tā pa īstam varētu doties ceļā, bija jāizvirza galamērķi, jārada darbības pamatdokumenti - organizācijas attīstības vīzija un īpašs piecgades plāns. Pirmajā gadā ciemos uz Nītauri aicinājām dažādus Latvijas iedvesmotājus un uzsākām rakstīt projektus. Pirmais bija mācīšanās gads. "Nītaureņu" 1.darbības gada foto mirkļu video.

Maršruts nr.2
2012.gads. Lidmašīna nomainīta pret boingu kā minimums - tā, lai visiem vieta un lidmašīna pamazām sāk piepildīties ar līdzbraucējiem, līdzlecējiem un citiem interesentiem. Otrajā darbības gadā "Nītaureņiem" pievienojas vairāk kā desmit jauni aktīvisti, uzlabojas "Nītaureņu" tēls un pasākumi, kā rezultātā darbošanās apmēri strauji aug. "Nītaureņu" 2.darbības gada foto mirkļu video.

Maršruts nr.3.
2013.gads. Vietas joprojām pietiek visiem, pat vairāk, kā boingā. Kāds iespējams, izvēlas citu aviokompāniju. Bet joprojām ir tie, kam viss "Nītaureņu" darbs ir svarīgs. Aizvien vairāk pieprasījumu apmeklēt citas lidostas, citus pasākumus, aizvien vairāk apbrīnas no citām aviokompānijām, citiem sadarbības partneriem. Trešais darbības gads dubultojis aktivitāšu skaitu, sekotāju skaitu un trīskāršojis budžets. Kā rezultātā gada nogalē saņemtas vairākas balvas par darbu ar jauniešiem.
"Nītaureņu" 3.darbības gada foto mirkļu video.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)