Banner 980x90

"Nītaureņu skola" uzņem apgriezienus

Jauniešu organizācija "Nītaureņi" ar Borisa un Ināras Teterevu fonda atbalstu turpina "Nītaureņu skolas" projektu.

Kā pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja novada pašvaldībā, septembrī notikušas vairākas radošās darbnīcas, un oktobrī jauniešu organizācija paredzējusi līdz ar radošajām darbnīcām organizēt aktivitātes "Labo darbu nedēļas 2014" ietvaros un 26.oktobrī organizēs Putras pēcpusdienu.

Oktobri "Nītaureņi" uzsākuši ar projekta pieteikumu projektu konkursā "Labiedarbi.lv" un cer uz sabiedrības atbalstu, balsojot par projektu, lai rezultātā varētu realizēt "Nītaureņu" jauno ieceri "Prieka komplekts aktīvai dzīvei Nītaurē". Jaunā ideja ietver dažāda inventāra iegādi, lai Nītaurē radītu jaunu telpu - neierastām un nebijušām aktivitātēm.

"Paldies visiem, kas 26.septembrī piedalījās priekšvēlēšanu debatēs Nītaurē un esam no sirds pateicīgi visiem, kas 10.oktobrī piedalījās otrajā Donoru dienā Nītaurē. Tiekamies atkal nākamgad - 17.aprīlī. Lietus dēļ gan tika atcelts 12.oktobra velobrauciens uz Līgatnes upes taku, bet ceram, ka tas labu laikapstākļu gadījumā jau drīzumā notiks, jo rudens joprojām tik krāšņi krāsojasm" pauž organizācijā.

"Nītaureņu skolas" komanda aicina ikvienu ieinteresētu bērnu un jaunieti, un ģimenes iesaistīties aktivitātēs, jo tieši tā aizvien vairāk var vairot labo mūsu sabiedrībā, radīt un piedzīvot skaistus mirkļus un ļauties aizraujošiem piedzīvojumiem.

Sazināties ar "Nītaureņiem" var jau pa ierastajiem komunikācijas kanāliem: draugiem.lv/nitaureni, info@nitaureni vai skola@nitaureni.lv, @Nitaureni un 26590545.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)