Banner 980x90

"Nītaureņi" izcīna iespēju Nītaurē izveidot savu hokeja laukumu

Nītaurei un Amatas novadam būs savs hokeja laukums, pilsētas informācijas portālam Cesis24.lv pavēstīja Jauniešu organizācijā "Nītaureņi".

Novembrī ikviena aktīva jauniešu organizācija varēja pieteikties "Latvijas Televīzijas" un AS "Aldaris" organizētajā konkursā "Iekārto savu hokeja laukumu!", kura mērķis bija un ir sniegt finansiālu atbalstu projektiem, kas orientēti uz atklāto hokeju laukumu atjaunošanu vai to izveidi Latvijas reģionos, kā arī atbalstīt un veicināt tautas sportu un aktīvu brīvā laika pavadīšanu.

Jauniešu organizācija "Nītaureņi" aptaujājot draugus un sadarbības partnerus, kas gatavi palīdzēt hokeja laukuma izveidē, nolēma uzrakstīt pieteikumu un startēt konkursā.

"Rezultāts ļoti iepriecinošs - uzvara konkursā un iespēja realizēt hokeja laukuma izveides projektu Nītaurē. 24.novembra LTV1 raidījumā "Sporta studija" tika paziņoti rezultāti, kur starp septiņiem konkursa uzvarētājiem, tieši "Nītaureņi" ieguvuši vislielāko atbalstu un iespēju realizēt projektu pilnā apmērā, iegūstot 3300 eiro lielu atbalstu," norāda jauniešu organizācijā.

"Nītaureņi" pateicas arī tiem, kas rekomendēja spējas projektu realizēt: Nītaures pagasta pārvaldes vadītājai Līvijai Ķauķītei, Nītaures kultūras namam un vadītājai Inesei Sergejevai, Nītaures vidusskolas sporta skolotājai Vizbulītei Blīgznai un aktīvajam Nītaures sportistam Matīsam Andrēvičam.

Raidījums "Sporta studija" pieejams šeit no 28 minūtes.


Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)