Banner 980x90

Negadījumā Priekuļu novadā cietusi nepilngadīga meitene

Jelgava, 12.nov., LETA. Svētdien, avarējot automašīnai, Priekuļu novadā cietusi nepilngadīga meitene, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Negadījums noticis, kad uz autoceļa Cēsis-Pieškalni automašīnas "Škoda Octavia" vadītājs ceļa līkumā zaudējis kontroli pār savu transportlīdzekli, kā rezultātā nobraucis no ceļa braucamās daļas un apgāzies. Ceļu satiksmes negadījumā cietusi nepilngadīga pasažiere, kura tika nogādāta slimnīcā.

Tāpat svētdien Madonas novadā Barkavas pagastā motocikla vadītājs krita uz ceļa braucamās daļas, gūstot miesas bojājumus. Cietušais nogādāts slimnīcā. Policija skaidro notikušo.

Bet Rūjienas novadā kāds automašīnas "Audi" vadītājs iebraucis neapdzīvotas ēkas sienā. Negadījuma rezultātā cietis pats vadītājs, kurš arī tika nogādāts medicīnas iestādē. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Jau vēstīts, ka vakar Latvijā reģistrēti 57 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 11 cilvēki. Vakar pieci cilvēki cieta ceļu satiksmes negadījumos Rīgā un tās apkārtnē, trīs - Vidzemē, divi - Zemgalē, bet viens - Kurzemē. No cietušajiem divi bija gājēji, bet viens - riteņbraucējs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)