Banner 980x90

Nedēļas nogalē Dikļu pilī notiks atvērto durvju diena (galerija)

Svētdien, 27.maijā no plkst.12.00 Dikļu pilī norisināsies jau otrais atvērto durvju dienu pasākums, kuru laikā pils darbinieki plašāk iepazīstinās ar pili, piedāvās ielūkoties brīvajās pils istabās un varbūt, atvērs arī kādas durvis, kuras ikdienā pils viesiem nav pieejamas.

Visas dienas garumā uz vietas pilī, kā arī mājas lapā www.diklupils.lv par īpašām cenām varēs iegādāties pils atpūtas piedāvājumus. Pils Dāmu salonā iekārtotajā foto stūrī viesiem būs iespējams iejusties barona un baroneses tēlos, savukārt spa salona meistares piedāvās izbaudīt veldzējošu piena-lavandas pēdu vannu. Ikviens twitter lietotājs, kurš šajā dienā apmeklēs Dikļu pili, varēs piedalīties "spoku medībās", bet pils lobby bārā tiks demonstrēta dokumentālā filma par Dikļu pils vēsturi un restaurāciju. Būs padomāts arī par mazākajiem pils viesiem šajā dienā, kuriem būs iespējams piedalīties zīmēšanas konkursā un savā īpašumā iegūt dāvanu karti visai ģimenei no atpūtas centra "Avoti".

Pieteikties Dikļu pils atvērto durvju dienas apmeklējumam var pa e-pastu – pils@diklupils.lv. Piesakoties līdz 25.maijam, būs iespēja laimēt dāvanu karti atpūtai divām personām vienā no Dikļu pils LUX numuriem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)