Banner 980x90

Nedēļas nogalē Cēsu pusē darbosies vairāki slēpošanas kalni un trases

Cesis24.lv
Cesis24.lv

Neskatoties uz Latvijā valdošo atkusni, šajā nedēļas nogalē, sestdien, 6.februārī un svētdien, 7.februārī, darbosies vairāki slēpošanas kalni un trases, liecina informācija kalnu un trašu pakalpojumu nodrošinātāju mājaslapās.

To kalnu un trašu vidū, kas darbosies nedēļas nogalē, ir atsevišķi kalni un trases, kas apmeklētājiem būs atvērti arī šodien. Piemēram, "Žagarkalns" šodien darbosies no plkst.15, bet sestdien un svētdien no plkst.10.00. Slēpošanas trase "Baiļi" šodien darbosies no plkst.17.00, bet sestdien no plkst.11.00. Par svētdienu vēl tiks lemts.

Arī kompleksa "Gaiziņš" Golgāta trase ir to trašu vidū, kas šodien darbosies no plkst.15.00, bet sestdien un svētdien no plkst.10.00.

Bet nedēļas nogalē solās darboties arī "Ozolkalns" un "Rāmkalni".

Tikmēr to kalnu vidū, kas bija sākuši darbu šajā sezonā, bet joprojām ir slēgti uz nenoteiktu laiku, ir "Milzkalns", "Riekstukalns" un "Egļu kalns".

To kalnu un trašu pārstāvji, kas ir apņēmušies darboties šajā nedēļas nogalē, norāda, ka pēc spēcīgā atkušņa sniega uz kalniem vēl esot pietiekoši daudz.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)