Banner 980x90

Nākamnedēļ, iespējams, būs mazāk nokrišņu un vairāk saules

Rīga, 15.marts, LETA. Nākamnedēļ Latvijā paaugstināsies atmosfēras spiediens, tādēļ debesis biežāk skaidrosies un nokrišņu kļūs mazāk, vēsta pašreizējā "Global Forecast System" prognoze.

Šosestdien laikapstākļus noteiks jauns ciklons, tā ietekmē gaidāms apmācies laiks un lietus, vietām arī slapjš sniegs. Vējš pārsvarā būs lēns, gaisa temperatūra saglabāsies esošajā līmenī.

Svētdien no rietumiem tuvosies kārtējais ciklons, tā ietekme visvairāk būs jūtama nākamās nedēļas sākumā, kad gaidāmi ne tikai nokrišņi, bet arī spēcīgs vējš.

Nākamnedēļ Eiropas lielākajā daļā pastiprināsies anticiklons. Sagaidāms, ka Latvija nonāks tā ziemeļu malā, gar kuru var virzīties atmosfēras frontes un zema spiediena ieplakas, tomēr kopumā gaidāms sausāks un saulaināks laiks nekā līdz šim.

Gaisa temperatūra vēsākajās naktīs noslīdēs dažus grādus zem nulles, bet siltākajās dienās nedēļas otrajā pusē tā var pakāpties virs +10 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)