Banner 980x90

Muzeju nakts ietvaros Raunā notiks nakts orientēšanās

Sestdien, 16.maijā, Muzeju nakts ietvaros notiks nakts orientēšanās. Pasākums ar šādu konceptu notiks otro gadu un tā veidosies kā aktīvas un izzinošas Muzeju nakts tradīcija, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Raunas novada pašvaldībā.

Kā ziņo Edgars Plētiens, šogad plānots sagalabāt pasākuma formātu un dalībnieki atkal centīsies atpazīt Raunas vietas, taču tajā pašā laikā plānots palielināt uzdevu8mu grūtības pakāpi.

Šogad dalībniekiem būs jāatpazīst 13 Raunas vietas mūsdienu un senākās fotogrāfijās, līdz ar to šī gada orientēšanās pasākumu varētu nodēvēt par "Rauna agrāk un tagad".

Komandas orientēšanās pasākumam varēs pieteikties 16.maija vakarā sākot no plkst.18.00. Komandām starts tiks dots ar nelielu laika intervālu. Princips vienkāršs: kura komanda pēc iespējas ātrāk atrod visus objektus un atskrien atpakaļ, ir uzvarējusi.

Komandā jābūt ne mazāk kā diviem cilvēkiem, no kuriem vismaz viens ir pieaugušais (18+). Komandā jābūt abu dzimumu pārstāvjiem.

Komandām līdzi jāņem kāda ierīce (telefons, fotokamera, planšetdators), ar kuru var nofotografēties pie sameklētā objekta.

"Noteikti pārliecinieties, ka jums ir piemērots apģērbs un apavi. Lai viss būtu kārtībā un vakars noslēgtos labi, ņemiet līdzi atstarotājus un ievērojiet ceļu satiksmes un personīgās drošības noteikumus," pauž Plētiens.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)