Banner 980x90

Mūsdienīgs risinājums neplānotiem tēriņiem

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Neparedzēti izdevumi mūsdienās nav nekas neparasts, ar tiem saskaramies gandrīz ik dienu. Ja tādā situācijā brīvu līdzekļu nav, jāmeklē iespēja aizņemties. Viens no variantiem, kā ātri tikt pie papildu naudas līdzekļiem, ir ātrie kredīti, ko ērti var noformēt internetā. Tā ir iespēja sev vajadzīgo naudas summu bankas kontā saņemt vien 15 minūšu laikā.

Ieguvumi, izvēloties ātro kredītu 
- Ātrie kredīti piemēroti situācijām, kad nauda vajadzīga steidzami, turklāt – saņemto aizdevumu kredītņēmējs var tērēt pēc saviem ieskatiem. Piemēram, ja kredītkarte piemērota, lai ar to norēķinātos par pakalpojumiem vai pirkumiem, tad ātro kredītu saņem savā bankas kontā – tātad, tas noder arī tad, ja nepieciešama skaidra nauda.
- Vairāku aizdevēju piedāvājumā pirmais kredīts bez procentu maksas. Tā ir iespēja saņemt sev vēlamo aizdevumu un nepārmaksāt ne centa. Piemēram, ja esi aizņēmies 150 eiro, tad pēc noteiktā termiņa beigām tieši tik arī būs jāatmaksā.
- Aizņemoties atkārtoti, pieejamas dažādas citas priekšrocības – piemēram, SMS kredīts. Tas ir labs veids, kā pieteikties sev vēlamajam aizdevumam arī tad, ja nav pieejams dators ar interneta pieslēgumu. Atliek tikai nosūtīt vienu īsziņu.
- Pastāvīgie klienti var rēķināties arī ar lojalitātes programmām un īpašajiem piedāvājumiem, kas nodrošina vēl draudzīgākus aizņemšanās nosacījumus.

Risinājums tieši Tavai situācijai
Nav noslēpums, situācijas, kad nepieciešami papildu naudas līdzekļi, ir tik dažādas. Mazliet pietrūkst līdz algai, vajadzīgs datora remonts, pietrūkst jauna telefona iegādei – iemesli, kādēļ tiek noformēts ātrais kredīts, var būt visdažādākie. 

Pateicoties plašajam ātro aizdevumu piedāvājumam, ikviens var atrast izdevīgāko risinājumu. 
- Pie nebanku kredītdevējiem pieejamas dažāda apmēra summas – vispopulārākie ir īstermiņa aizdevumi, kas ļauj aizņemties dažus simtus eiro.
- Īstermiņa aizdevumu maksimālais termiņš visbiežāk ir 30 dienas. Ja vajadzīgs lielāka apmēra aizdevums, vari rēķināties ar garāku atmaksas termiņu.
- Dažādiem aizdevējiem kredītam tiek piemērotas atšķirīgas procentu likmes. Izvēloties kredītu, pievērs uzmanību šim faktoram, lai noformētais aizdevums būtu pēc iespējas izdevīgāks.
- Steidzami vajag naudu? Pievērs uzmanību tam, cik ātri tiek izsniegts aizdevums, kā arī kredītdevēja darba laikam. Pieteikumu var aizpildīt jebkurā diennakts laikā, taču tā izskatīšana un aizdevuma piešķiršana notiek kredītdevēja darba laika ietvaros.

Meklējot labāko risinājumu, vērts pārliecināties arī par kredītdevēja uzticamību – uzzināt, vai tam ir derīga licence ātro kredītu piešķiršanai, kā arī iepazīties ar citu kredītņēmēju atsauksmēm. 

Vai ātrie kredīti pieejami ikvienam?
Lai ātrais kredīts tiktu piešķirts, jāatbilst dažām prasībām. Uz aizdevumu vari pretendēt, ja
- esi Latvijas Republikas pastāvīgais iedzīvotājs;
- atbilsti aizdevēja noteiktajam vecuma ierobežojumam;
- Tev ir stabili ienākumi;
- Tava kredītvēsture ir pozitīva.

Ātrie kredīti – noderīgs risinājums neplānotās situācijās. Tomēr jāatceras, ka tā ir arī atbildība, tādēļ aizņemies pārdomāti. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)