Banner 980x90

Mediķu arodbiedrība iesniegusi Saeimā 8000 cilvēku parakstītu prasību politiķiem

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrība (LVSADA) iesniegusi Saeimā vairāk nekā 8000 cilvēku parakstītu prasību politiķiem cilvēka dzīvību atzīt par prioritāti ne tikai vārdos, bet arī darbos, aģentūrai LETA pastāstīja arodbiedrības vadītājs Valdis Keris.

Paraksti iesniegti Saeimas kancelejā. Keris norādīja, ka kancelejas darbiniece vispirms pārliecinājusies, vai drīkst pieņemt mazāk par 10 000 parakstu. Pēc tam, kad problēmas netika konstatētas, paraksti pieņemti.

Jau vēstīts, ka LVSADA šodien pie Finanšu ministrijas rīkoja protesta akciju "Zaļās nāves paklājs", kurā piedalījās aptuveni 60 cilvēku.

Akcija tika rīkota laikā, kad finanšu ministre uz Saeimu svinīgi nesa nākamā gada budžeta portfeli. Akcijas mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību tam, ka valdības sagatavotais nākamā gada budžeta projekts neatbilst starptautisko organizāciju ieteikumiem par neatliekamu un būtisku veselības aprūpes pieejamības uzlabošanu Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)