Banner 980x90

"Mālēdiena festivālā 2017" pie Vaidavas ezera stāstīs par mālu

Valmiera, 11.jūl., LETA. 15.jūlija no plkst.12 Vaidavas ezera krastā notiks "Malēdiena festivāls 2017", kura laikā apmeklētāji varēs iepazīt mālu un klausīties pašmāju mūziķu uzstāšanos, vēsta Kocēnu pašvaldības informācija.

"Vaidava Ceramics" un citu Latvijas kermiķu vadībā būs iespējams iepazīties ar māla trauku gatavošanu. Paralēli tam apmeklētāji varēs baudīt "Valmiermuižas Alus virtuves" un "Kārļmuižas restorāna" gatavotās maltītes un klausīties pašmāju mūziķu - El Mars, Kārlis Kazāks, Alise Joste un meiteņu radošā apvienība "Sus Dungo" – uzstāšanās. Vakaru un festivālu noslēgs Jānis Šipkēvics jeb Shipsea.

Zinātkārie varēs doties izpētes gājienā uz "Vaidava Ceramics" ražotni. "Vaidaveži" būs parūpējušies, lai aktīvās atpūtas cienītāji tuvējo apkārtni varētu iepazīt gan uz SUP dēļa, gan velo. Tālākie braucēji varēs izmantot iespēju ezera krasta burvību izbaudīt arī naktī, jo sabraukušie varēs pārnakšņot īpašā telšu pilsētiņā.

Ieeja festivālā ir bezmaksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)