Banner 980x90

Mākslas telpā "Mala" uzstāsies Reinis Jaunais

Foto: Edgars Vaivads
Foto: Edgars Vaivads
Piektdien, 19.februārī, plkst.21.00 mākslas telpā “Mala” uzstāsies Reinis Jaunais ar grupu ''Young & The Oak People'', prezentējot tikko izdoto albumu "Gaišs", pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē organizatori.

Jaunajā albumā ietvertas 11 kompozīcijas – "vairākums no tām instrumentāli pasaulīgas, mazliet mistiskas un dvēseliski pozitīvas". Albuma prezentācijā uzstāsies Reinis Jaunais - ģitāra, Artūrs Veinbergs - perkusijas, Ieva Supjeva – indiešu bansuri un flauta. Harijs Vagrants - persiešu/turku santurs.

Reiņa dzinulis un dzīves azarts ir ceļošana, kalpojot arī par galveno iedvesmas avotu mūzikas radīšanai. Pasaules ietekme jūtama arī spēlētajos instrumentos un to īpatnējos nosaukumos.

"Sekojot laika gaitā izmaiņu garam, četri draugi nesen pieņēmuši jaunu nosaukumu, proti - ‘’Young & The Oak People’‘ (latviski - Jaunais un Ozola ļaudis). Nosaukums precīzi atspoguļo pašreizējo grupas psihoemocionālo sasaisti ar dabu, mūžīgu dzīvības prieku un vienkārši savu cilvēcību," raksta organizatori.

Mākslas telpā "Mala" grupa uzstāsies jau otro reizi, pirmo reizi priecējot klausītājus "Mala Fest" pagājušā gada septembrī. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)