Banner 980x90

Mākslas telpā "Mala" tiks izrādīta Vara Piņķa izrāde "Trīs stāsti"

Foto no Facebook.com/ Mākslas telpa Mala
Foto no Facebook.com/ Mākslas telpa Mala
Sestdien, 30.jūlijā, plkst.18.00 Cēsīs, Mākslas telpā Mala tiks izrādīta Vara Piņķa izrāde "Trīs stāsti", pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē Mākslas telpas "Mala" pārstāve Kristīne Auniņa. 

2014.gadā četri Latvijas Kultūras akadēmijas aktiermākslas studenti iedvesmojušies no Andrusa Kivirehka (raksnieks sarakstījis arī grāmatu bērniem "Kaka un pavasaris") groteskajiem, humora un ironijas pilnajiem stāstiem un kopā ar izrādes režisoru Vari Piņķi iestudējuši trīs no izdotajiem stāstiem kā savu eksāmenu kursā Skatuves runā.

2015.gadā izrādes radošā komanda ir nolēmusi teātra valodā šos stāstus stāstīt arī plašākai auditorijai un guvuši lieliskus panākumus. Izrādes režisors Varis Piņķis. Lomās Ance Strazda, Klāvs Mellis, Reinis Boters un Āris Matesovičs.

Ieeja par ziedojumiem 3-4 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)