Banner 980x90

Maijā "Maxima" veikalos Cēsīs trūcīgām ģimenēm saziedoti vairāk nekā 200 eiro

Cesis24.lv
Cesis24.lv
Labdarības programmai "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem" maijā "Maxima Latvija" veikalos Cēsīs saziedoti 219,21 eiro un palīdzēts 10 mazuļiem, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē SIA "Maxima Latvija" Komunikācijas vadītājs Jānis Beseris. Kopumā visā Latvijā kopš 2015.gada labdarības programmai "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem" kopā saziedoti vairāk nekā 243 585 eiro, palīdzot 2063 bērniem.

No 2015.gada sākuma līdz 2016.gada jūnijam visos "Maxima Latvija" veikalos  labdarības programmai "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem" saziedoti  jau 243 585,29 eiro, no kuriem ziedojumu kastītēs saziedoti 204 765,57 eiro, 32 493,06 eiro – no pārdotajiem akcijas produktiem, bet 6335,66 eiro saziedoti interaktīvajā ziedošanas stendā. Ar saziedotajiem līdzekļiem palīdzēts 2063 bērniem no trūcīgām ģimenēm līdz divu gadu vecumam, kopā nodrošinot ar 728 681 autiņbiksītēm un 20 274 piena maisījumu iepakojumiem. 

"Liels prieks par sabiedrības lielo atbalstu šīs labdarības programmas ietvaros. Neatsverams atbalsts ir ikviens ziedojums – iegādājoties akcijas produktus, ziedojot pie veikalu kasēm ziedojumu kastītēs vai ziedojot labdarības programmai. Tas ir brīnišķīgi, ka cilvēki spēj paust savu labsirdību šādā veidā," ar pateicību atzīst Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta. 

"Mēs esam ļoti gandarīti par klientu atsaucību, kas akcijas laikā ir atraduši iespējas palīdzēt mazuļiem visos "Maxima" veikalos Latvijā. Tāpat jāsaka arī liels paldies sadarbības partneriem – AS "Tukuma piens", AS "Laima" un  SIA "Rīgas piensaimnieks" – kas ir iesaistījušies akcijā un kam arī rūp, lai bērnu un viņu vecāku ikdienu padarītu vieglāku," stāsta "Maxima Latvija" Zīmola vadītāja Viktorija Gulbe. 

"Palīdzi trūcīgiem mazuļiem" ir labdarības organizācijas Ziedot.lv un SIA "Maxima Latvija" organizēta labdarības programma sadarbībā ar reģionālajām organizācijām. Programmas mērķis ir palīdzēt ap 2000 bērnu no maznodrošinātajām ģimenēm līdz divu gadu vecumam. Atbalsts ģimenei un bērnam tiek sniegts nedēļu pirms bērna kopšanas pabalsta saņemšanas. Šajā laikā projekta ietvaros ģimenēm katru mēnesi tiek nodrošinātas autiņbiksītes un piena maisījumi 16 eiro vērtībā, kas sedz vienas nedēļas izdevumus šīm mazulim ikdienā nepieciešamajām precēm. Labdarības programmai "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem" aprīlī saziedotie līdzekļi tika pārskaitīti Ziedot.lv fondam, kas ir projekta īstenotāji. 

Ziedojumus labdarības programmai "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem" iespējams veikt SIA "Maxima Latvija" veikalos visā Latvijā – gan ziedojumu kastītēs, gan izvēloties veikalos produktus ar īpašu akcijas zīmi "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem", kas nozīmē, ka ražotājs ziedos 1 centu no produkta cenas mazuļu atbalstam. Šobrīd labdarības programmā turpina darboties AS "Tukuma piens" ar pienu/ kefīru "Baltais" 2%, ziedojot 1 centu no katra pārdotā produktu iepakojuma tikai "Maxima Latvija" veikalos. Sniegt atbalstu mazuļiem no trūcīgām ģimenēm var arī ziedojot Ziedot.lv mājaslapā un zvanot uz ziedojumu tālruni 90067004 (maksa par zvanu 1,42 eiro). 

Labdarības programma "Palīdzi trūcīgiem mazuļiem" ietilpst SIA "Maxima Latvija" ģimeņu atbalsta programmā "Augošai Latvijai", kas apkopo dažādas uzņēmuma iniciatīvas un sadarbības projektus šajā jomā, un kuras galvenais vadmotīvs ir par ģimenei draudzīgu vidi un ērtu iepirkšanos. Vairāk iepazīties ar programmu iespējams mājaslapā "www.augosai.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)