Banner 980x90

"Luminor Bank" nākamnedēļ Cēsīs atklās finanšu pašapkalpošanās centru

Rīga, 27.sept., LETA. "Luminor Bank" ("Luminor") pirmdien, 1.oktobrī, Cēsīs atklās finanšu pašapkalpošanās centru - "Uzņēmīgo centrs "Cēsis", aģentūrai LETA pavēstīja bankā.

Paredzēts, ka bankas pašapkalpošanās centrā klienti varēs risināt ikdienas finanšu jautājumus, izmantojot piedāvātās attālināto pakalpojumu iespējas, kā arī pēc nepieciešamības organizēt individuālas konsultācijas ar finanšu konsultantiem un biznesa partneriem.

"Luminor" ir par uzņēmīgajiem - uzņēmīgiem cilvēkiem un vietējiem uzņēmējiem, kas rūpīgi attiecas pret savu laiku un vienmēr ir kustībā. Respektējot mūsu klientu vēlmes un mainoties līdzi, esam izveidojuši pirmo finanšu pašapkalpošanās centru Latvijā – centru uzņēmīgajiem," teica "Luminor" privātpersonu apkalpošanas segmenta vadītājs Normunds Rudzītis, piebilstot, ka šis ir nākamais solis, apvienojot attālinātu klientu apkalpošanu ar personīgu pieeju ikvienam klientam.

"Luminor" pašapkalpošanās centrā varēs piekļūt bankas internetbankai, izņemt un iemaksāt skaidru naudu bankomātā, kā arī iepriekš pieteikties un izmantot atsevišķu tikšanās zonu, lai satiktos ar "Luminor" finanšu konsultantiem, piedalītos attālinātās konsultācijās, organizētu tikšanās ar partneriem u.c.

"Uzņēmīgo centrs "Cēsis" atradīsies tirdzniecības centrā "Maxima" Valmieras ielā 17A, Cēsīs un klientiem būs atvērts katru dienu no plkst.8 līdz 22.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka par Baltijas valstīs strādājošās "Luminor" stratēģisko investoru kļūs ASV investīciju kompānija "Blackstone", ieguldot miljardu eiro. Darījumā "Blackstone" iegādāsies 60% "Luminor Bank" akciju un kļūs par vairākuma akciju īpašnieku līdzās bankas pašreizējiem akcionāriem "Nordea Bank" un "DNB Bank", kuriem katram turpmāk piederēs 20% akciju. Vienlaikus "Blackstone" un "Nordea Bank" noslēguši papildu vienošanos par "Nordea" 20% akciju pārdošanu tuvāko gadu laikā.

Darījumu plānots slēgt 2019.gada pirmajā pusgadā pēc Eiropas Centrālās bankas un vietējo uzraudzības iestāžu apstiprinājumu saņemšanas.

"Blackstone" dibinātājs ir amerikāņu uzņēmējs un investors Stīvens Švarcmans. Viņa bagātība tiek lēsta 13,4 miljardu ASV dolāru apmērā. Žurnāla "Forbes" pasaules miljardieru sarakstā viņš ieņem 113.vietu. 2017.gadā no janvāra līdz augustam viņš vadīja ASV prezidenta Donalda Trampa Stratēģijas un politikas forumu.

Tāpat ziņots, ka 2017.gada oktobrī Baltijas valstīs darbu sāka "Nordea Bank" un DNB apvienotā banka "Luminor". Latvijā apvienošanās procesā "Nordea Bank" Latvijas filiāle nodeva aktīvus "DNB Bankai", kura mainīja nosaukumu pret "Luminor Bank". Pēc aktīvu apmēra "Luminor" šogad jūnija beigās bija otra lielākā banka Latvijā.

Šogad marta beigās tika parakstīts Latvijā, Lietuvā un Igaunijā strādājošo "Luminor" apvienošanas līgums. Pārrobežu apvienošanās paredz, ka Latvijā un Lietuvā strādājošās "Luminor" pievienos Igaunijas "Luminor". Pēc apvienošanās Igaunijas "Luminor" darbosies Latvijā un Lietuvā ar filiāļu starpniecību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)