Banner 980x90

Līgatniešus aicina piedalīties Latvijas valsts svētkos

Cesis24.lv
Cesis24.lv

Līgatnieši aicināti piedalīties Latvijas valsts svētkos, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Līgatnes novada pašvaldībā.

Programmā: 

* 11.novembrī

plkst.18.00 piemiņas pasākums Līgatnes pilsētā, pie Lustūža platformas.

plkst.19.00 pulcēsimies lāpu gājienam pie Augšlīgatnes "Zvaniņiem" un dosimies uz Paltmales kapsētu pieminēt Brīvības cīņu dalībniekus, kuru vidū bijis ne mazums līgatniešu.

* 17.novembrī

Ieskandinot svētkus, aicinām baudīt džeza mūziku kvarteta "Rezonanse" un saksofonista Denisa Paškeviča izpildījumā. Koncerts notiks Augšlīgatnes "Zvaniņos". Sākums plkst.19.00.

* 18.novembrī

Svētku koncerts Līgatnes kultūras namā plkst.18.00. Koncerta pirmajā daļā dalībnieku vidū mūsu jauktais koris "Līgatne", "Zeperi", pūtēju orķestris, ansamblis "Mantojums", vidusskolas, bērnudārza un mūzikas un mākslas skolas audzēkņi. Godināsim arī  "Gada cilvēka -2015" balvas ieguvējus. Savukārt koncerta otrajā daļā mūs priecēs īpašais viesis: Olga Rajecka ar koncertprogrammu "Buramdziesmas". Pēc koncerta, kā jau allaž, svētku uguņošana. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)