Banner 980x90

Līgatnes un Amatas novada svētkos 20.maijā varēs laimēt jūras ceļojumu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pavasaris ir atnācis pa īstam, un savu šī gada ceļojumu pa Vidzemes un Latgales novadu svētkiem turpina "ZAAO" vides iniciatīvas "100 darbi Latvijai" vēstneši. 

Šo sestdien, 20.maijā, Līgatnes novada svētkos (plkst.12.00 - 15.00) un eksperimentālās mūzikas un mākslas festivālā "Krāmi skan vērtīgi" (plkst.19.00 - 22.00), Amatas novada Skujenē, viņi informēs par 100 labajiem vides darbiem Latvijai un piedāvās asināt prātu vides jautājumos. Spēles dalībnieki arī šogad balvā saņems īpašu sēklu paciņu un piedalīsies izlozē par Tallink jūras ceļojumu uz Stokholmu četrām personām.

Ar mērķi padarīt skaistāku savu apkārtējo vidi un Latviju, saņemtās sēklas jāiesēj puķu kastē, dārzā, pagalmā, ceļmalā, vai kādā citā tām piemērotā vietā. Lai piedalītos izlozē par jūras ceļojumu, līdz 27.maijam iniciatīvas mājas lapā www.100darbilatvijai.lv jāpiereģistrē sēklu paciņas numurs. Laimīgais uzvarētājs tiks paziņots 29.maijā.

Kopumā šajā pavasarī un vasarā "100 darbi Latvijai" vēstneši apmeklē 10 Vidzemes un Latgales puses pilsētu svētkus. Uzvarētājs tiks izlozēts pēc katriem svētkiem un saņems jūras ceļojumu četrām personām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)