Banner 980x90

Līgatnes dabas takās notiks vakara pārgājiens

Cesis24.lv
Cesis24.lv
Sestdien, 17.decembrī plkst.18.00 Līgatnes dabas takās notiks vakara pārgājiens "Satiec Zvērus Tumsā!", pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē Līgatnes Tūrisma informācijas centrs.

Pasākumā būs iespēja satikt Līgatnes meža Rūķi un viņa vadībā doties pastaigā pa Līgatnes dabas takām un apciemot tos dzīvniekus, kas tumsā neguļ - pūces, lūšus, mežacūkas un citus.

Čaklā Rūķa Ziemassvētku gaidīšanas darbnīcā varēs izgatavot eglītes rotājumus un piedalīties eglītes rotāšanā, kā arī baudīt karsto Rūķīša tēju.

Pārgājiena sākums paredzēts pie Līgatnes dabas taku Informācijas centra. Līdzi jāņem kabatas lukturītis un laika apstākļiem un pastaigai dabā piemērots apģērbs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)