Banner 980x90

Līgatnē par domes priekšsēdētāju ievēl līdzšinējo izpilddirektoru

Līgatnes novada domes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē piektdien par novada domes priekšsēdētāju ievēlēts Guntars Pīpkalējs, pilsētas informācijas portālam Cesis24.lv pavēstīja Līgatnes novada vēlēšanu komisijas sekretāre Līvija Andersone.

"Par priekšsēdētāju ievēlēts vēlētāju apvienības "Līgatnei" pārstāvis un nu jau bijušais Līgatnes novada domes izpilddirektors Guntars Pīpkalējs. Sēdes laikā viņš iesniedza iesniegumu par atbrīvošanu no izpilddirektora amata," informē vēlēšanu komisijas pārstāve.

Par Pīpkalēju balsojuši pieci novada domes deputāti, savukārt par līdzšinējo novada domes priekšsēdētāju Aināru Šteinu balsoja četri deputāti.

Par novada domes priekšsēdētāja vietnieku kļuvis Pīpkalēja pārstāvētā saraksta biedrs Viktors Cīrulis.

Cesis24.lv jau vēstīja, ka pašvaldības vēlēšanās Līgatnes novadā pārliecinošu balsu vairākumu nav ieguvusi neviena partija.

Tāpat Cesis24.lv jau vēstīja, ka Līgatnes novadā vietas domē ieguvuši trīs politiskie spēki partija "Vienotība" un vēlētāju apvienība "Līgatnei" pa četrām un vēlētāju apvienība "Mēs Līgatnei" vienu. Matemātiski skaidrs ko par partneriem izvēlēsies "Mēs Līgatnei", tā komanda tiks pie domes priekšsēdētāja krēsla.

Cesis24.lv jau vēstīja
, ka pašvaldību vēlēšanās 1.jūnijā Līgatnes novadā izvēli izdarīja nepilni 52% balsstiesīgo.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)