Banner 980x90

Līgatnē notiks naksnīga pastaiga pa pilsētas takām

Cesis24.lv
Cesis24.lv
Otrajos Ziemassvētkos, 26.decembrī, notiks naksnīga pastaiga pa Līgatnes papīrfabrikas vēsturiskā ciemata takām, aģentūru LETA informēja Līgatnes Tūrisma informācijas centra vadītāja Liene Korņejeva.

Pastaigas laikā būs iespēja gida pavadībā izbaudīt Līgatnes mieru un klusumu, aplūkot alas sveču gaismā, baudīt meža taku noslēpumus un kārtīgi izstaigāties svaigā gaisā pirms nākamajiem svētkiem.

Pastaigas sākums plkst.17 pie Līgatnes Tūrisma informācijas centra, Sprinģu ielā 2.

Dalību pastaigā jāpiesaka līdz 23.decembra plkst. 17 Līgatnes Tūrisma informācijas centrā, pa e-pastu info@visitligatne.lv vai zvanot pa tālruni 29189707.

Dalības maksa ir 5,50 eiro pieaugušajiem, 4 eiro pensionāriem un skolēniem, bet pirmsskolas vecuma bērniem dalība bez maksas. Pastaigas maršrutā ir ierobežota pārvietošanās ar bērnu ratiņiem.

Dalībniekus aicina līdzi ņemt līdzi kabatas lukturīšus vai lāpas, kā arī laika apstākļiem atbilstošus apavus un apģērbu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)