Banner 980x90

Līdz oktobra vidum Cēsu Izstāžu namā apskatāma Signes Vanadziņas izstāde "Septiņi gadalaiki"

Foto: Facebook.com/ Cēsis
Foto: Facebook.com/ Cēsis
No sestdienas, 17.septembra līdz 16.oktobrim Cēsu Izstāžu namā apskatāma Signes Vanadziņas izstāde "Septiņi gadalaiki", pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Signe Vanadziņa mākslas vidē pārliecinoši ienāca deviņdesmito gadu beigās,vēl studējot Latvijas Mākslas akadēmijā, pārsteidzot ar savu dzīvespriecīgo pasaules redzējumu un sulīgo krāsu izmantojumu. Krāsa spēlē galveno raksturlomu Signes darbos .Tā var būt piesātināti kontrastaina, citos darbos maiga, bet reizē krāsaina. Pāri dominējušiem krāsu laukumiem ir Signei raksturīgās švīkas un līnijas, kas iezīmē visai reālu pasauli šajās abstrakcijās. Signes māksla ir dzīvespriecīga. Tā ir krāsu eksplozija, kas padara pelēcīgo ikdienu par aizraujosū ceļojumu. Tā Linda Treija.

Kopš 1995.gada Signei Vanadziņai bijušas vairāk nekā 25 personālizstādes Latvijā un viņa piedalījusies vairāk nekā 50 grupu izstādēs Latvijā, Vācijā, Australijā, Zviedrijā, Somijā,Lielbritānijā un citur.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)