Banner 980x90

Līderi FK "Liepāja" pēdējās sekundēs paglābjas no zaudējuma Daugavpilij

FK "Liepāja" futbolisti sestdien savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar BFC "Daugavpils" vienību Latvijas "SMSCredit.lv Virslīgas" čempionāta spēlē, vienīgos vārtus gūstot vien cīņas pēdējās sekundēs.
Čempionāta līderiem liepājniekiem piederēja pārsvars spēles pirmajā pusē, taču vārtus gūt tā arī neizdevās. Nedaudz citādi notikumi izvērtās spēles otrajā puslaikā. Jau tā pašā sākumā - spēles 48.minūtē - daugavpilietis Edgars Vērdiņš atklāja rezultātu. Liepājnieki centās atgūt zaudēto, tomēr visi pūliņi bija nesekmīgi. Izmisīgi cenšoties panākt neizšķirtu, liepājnieki uzbruka arvien vairāk un tas arī izdevās. Kad ritēja jau kompensācijas laika trešā minūte, pēdējā uzbrukumā tomēr izdevās izglābties no zaudējuma - pēdējās sekundēs vārtus guva Dāvis Ikaunieks.

FK "Liepāja" saglabāja savu līderpozīciju čempionāta kopvērtējumā. Tagad liepājnieku rēķinā ir 23 punkti 12 spēlēs. Par diviem punktiem atpaliek FK "Ventspils", taču čempionvienībai ir viena spēle rezervē. 18 punkti desmit spēlēs ir "Skonto" futbolistiem. Daugavpilieši ar septiņiem punktiem 11 spēlēs ieņem sesto pozīciju.

Svētdien notiks viena spēle. Tajā "Skonto" savā laukumā uzņems Jūrmalas "Spartaku".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)