Banner 980x90

Lauž līgumu ar Cēsu vecpilsētas ielu uzturētāju

Valmiera, 2.marts, LETA. Cēsu novada pašvaldība lauzusi līgumu ar vecpilsētas ielu uzturētāju SIA "Eco Baltia Vide", piemērojot uzņēmumam līgumsodu 10 687 eiro apmērā, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Uzņēmumam nav pieticis kapacitātes savu pienākumu izpildīšanai, kā arī pašvaldību nav apmierinājusi paveikto darbu kvalitāte, aģentūrai LETA paskaidroja Cēsu novada pašvaldības pārstāvis Kārlis Pots.

Uzņēmumam bija jānodrošina Cēsu vecpilsētas ielu ikdienas kopšanas un uzturēšanas darbi atbilstoši līguma noteikumiem un tehniskajai specifikācijai. Ar "Eco Baltia Vide" noslēdza līgumu 176 646 eiro apmērā bez pievienotās vērtības nodokļa, un tam bija jādarbojas līdz 2019.gada jūnijam.

Patlaban tirgus izpētes rezultātā no trim pretendentiem izvēlēts SIA "Kom-Auto", kas no marta sākuma pārņem ielu kopšanu vecpilsētā. Uzņēmums šobrīd jau rūpējas par pārējo Cēsu ielu uzturēšanu. Jauns publiskais iepirkums tiks izsludināts maijā.

Rumbulā esošais uzņēmums SIA "Eco Baltia Vide" 2016.gadā nopelnīja 630 045 eiro, un tā apgrozījums sasniedza 9,59 miljonus eiro. Firmā strādā 179 darbinieki, un tā pieder SIA "Eco Baltia grupa", liecina "Firmas.lv" dati.

Turpat lasāms, ka SIA "Kom-Auto", kas atrodas Cēsīs, 2016.gadu beidza ar 68 317 eiro lieliem zaudējumiem un apgrozījumu 80 662 eiro apmērā. Uzņēmums pieder Jānim Grūbem, un tur strādā 16 cilvēki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)