Banner 980x90

Latvijas valsts pasludināšanas gadadienas priekšvakarā "Fonoklubā" uzstāsies "Skyforger"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ceturtdien, 17.novembrī, dienu pirms Latvijas valsts pasludināšanas gadadienas Cēsu "Fonoklubā" norisināsies folkmetāla grupas "Skyforger" koncerts, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē "Fonokluba" pārstāvis Jānis Sildniks.

Kaut arī "Skyforger" līdz šim ir uzstājušies vairākos "Fono" rīkotajos pasākumus, piemēram, festivālos un lielkoncertos "Fonofest", "Fono Cēsis" un "Fono Rīga", pasākumu rīkotāju mājvietā "Fonoklubā" folkmetāla apvienība uz skatuves kāps pirmo reizi.

"Skyforger" līdz šim ir bijusi viena no retajām lielajām pašmāju grupām, kas pie mums vēl nav viesojusies, tāpēc viņu koncerts valsts svētku noskaņās mums ir divtik priecīgs un nozīmīgs notikums," pastāstīja koncerta organizators Marts Sildniks. 

Biļetes uz koncertu būs pieejamas no otrdienas, 25.oktobra plkst.12.00, taču - ņemot vērā "Fonokluba" ietilpību, biļetes servisā "eKase.lv" būs pieejamas ierobežotā skaitā, biļetes cena iepriekšpārdošanā ir 10 eiro.

Koncerts norisināsies ceturtdien, 17.novembrī. Ieeju "Fonoklubs" vērs no plkst.22.00.

Par godu gaidāmajam koncertam, pasākuma organizatori piedāvā iepriekš nepublicētu video – fragmentu no "Skyforger" uzstāšanās festivālā "Fono Cēsis", proti, dziesmu "Kad Ūsiņš jāj". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)