Banner 980x90

"Latvijas pasta" abonēšanas kampaņas pirmo divu mēnešu laikā novērota pieaugoša interese par drukāto izdevumu abonēšanu

Rīga, 11.dec., LETA. Noslēdzoties "Latvijas pasta" abonēšanas kampaņas pirmajiem diviem mēnešiem, oktobrim un novembrim, kopumā noformēti 158 273 drukāto izdevumu abonementi, kas, salīdzinot ar tādu pašu periodu pērn, ir pieaugums par 10 696 abonementiem jeb 7,25%, informēja "Latvijas pasta" pārstāve Gundega Vārpa.

Aktīvāk audzis internetā noformēto abonementu apjoms - tas palielinājies par 11,8% salīdzinājumā ar 2016.gada abonēšanas kampaņas pirmajiem diviem mēnešiem, veidojot 40% no kopējā abonementu īpatsvara. Pasta nodaļās abonēti 43% preses izdevumu.

Divu abonēšanas kampaņas mēnešu tendences liecina, ka aizvien vairāk klientu izvēlas preses izdevumus abonēt ilgākam laika periodam - desmit līdz 12 mēnešiem noformēto abonementu skaits palielinājies par 11,2% un veido 84% no kopējā abonementu daudzuma, savukārt abonementu skaits līdz pusgadam samazinājies par aptuveni 17%, bet septiņu līdz deviņu mēnešu - samazinājums par nepilniem 4%.

Vārpa atzīmēja, ka abonēšanas kampaņa turpināsies līdz decembra beigām, interesentiem nodrošinot iespēju digitālajā vidē, pasta nodaļās un pie pastniekiem abonēt 724 Latvijas un ārvalstu preses izdevumus.

Interneta vietnē "www.abone.pasts.lv", pasta nodaļās un pie pastniekiem Latvijā izdoto preses izdevumu abonēšana 2018.gadam iespējama līdz 2017.gada 27.decembrim, bet, izmantojot informatīvo tālruni 67008001 vai 27008001, - līdz 18.decembrim. Ārvalstu preses izdevumus "Latvijas pasta" interneta vietnē, pasta nodaļās un pie pastniekiem varēs abonēt līdz 15.decembrim, bet, zvanot uz informatīvo tālruni, - līdz 12.decembrim.

Iecienītos preses izdevumus 2018.gadam iespējams abonēt jebkurā laikā arī pēc abonēšanas kampaņas noslēguma - Latvijā izdotie attiecīgā abonēšanas perioda laikraksti un žurnāli tiks piegādāti pēc divām darbdienām, ja šādi būs noteicis izdevējs, pārējie izdevumi tiks piegādāti, sākot ar katra pilnā mēneša sākumu, bet ārvalstu drukāto mediju saņemšanas laiks būs atkarīgs no piegādātāja noteiktā grafika un konkrētā abonementa cenu perioda.

Patlaban "Latvijas pastā" 2018.gadam iespējams abonēt 724 preses izdevumus - 51 Latvijā izdotu laikrakstu, 193 žurnālus, 54 novadu preses izdevumus un 426 ārvalstu laikrakstus un žurnālus.

"Latvijas pasts" nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)