Banner 980x90

Latvijā ražots bērnu līdzsvara divritenis "Leg&go" ieguvis pasaules līmeņa dizaina un inovācijas balvu

Rīga, 16.janv., LETA. Cēsīs bāzētā uzņēmuma SIA "Shaman Inventions" radītais bērnu līdzsvara divritenis "Leg&go" atzīts par gada inovatīvāko un modernāko pilsētvides velosipēdu velo industrijas konkursā "Design & Innovation Award 2019", aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve Elīna Krēsliņa.

"Leg&go" ir Latvijā radīts koka velosipēds, kas transformējams astoņos dažādos veidos. "Leg&go" esot pasaulē pirmais koka velosipēds, kas transformējams astoņos dažādos veidos. Tā radītājs ir Egons Garklāvs - vizionārs un inženieris ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi. Velosipēdu iespējams ātri un viegli pārveidot no līdzsvara velosipēda uz trīsriteni, pedāļu velosipēdu, šūpuļzilonīti vai sniega skūteri, tādējādi nodrošinot bērna vajadzībām piemērotu braucamrīku vairāk nekā piecu gadu garumā - no sešiem mēnešiem līdz sešiem gadiem.

Konkursa "Design & Innovation Award 2019" žūrija atzinusi, ka "Leg&go" ir moderns, ilgtspējīgs, taču reizē vienkāršs un viegli pielāgojams braucamrīks.

"Leg&go" veidots no bērza saplākšņa detaļām. Koka rāmja dizains nodrošina nepieciešamo amortizāciju, lai saudzētu bērna muguru, braucot pa nelīdzeniem ceļiem, kā arī mazina triecienu kritiena gadījumā.

Konkurss "Design & Innovation Award" pirmo reizi tika organizēts 2013.gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)