Banner 980x90

"Laba daba" festivāls nākamvasar notiks augusta sākumā

Rīga, 21.dec., LETA. Starptautiskais mūzikas un mākslas festivāls "Laba daba" nākamvasar Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā "Ratnieki" notiks no 2.augusta līdz 4.augustam, aģentūru LETA informēja "Radio Naba" projektu vadītāja Anete Enikova.

Festivāla rīkotāji nākamvasar sola paplašināt iesākto darbības virzienu un daudzveidīgo muzikālo programmu bagātinās ar kultūras un mākslas norišu programmu - eksperimentālām teātra un laikmetīgās dejas izrādēm, starptautisku mākslinieku performancēm, cirka māksliniekiem, vides objektu un gaismas instalācijām, kā arī īpašu programmu sarūpējot pašiem mazākajiem festivāla apmeklētājiem.

Festivālam mainoties un attīstoties, tiks saglabāta pamata ideja - iestāties par labdabīgu attieksmi pret visu dzīvo mums apkārt, skaidroja Enikova.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz festivālu var iegādāties "Biļešu servisā". Biļetes festivāla apmeklējumam nav nepieciešamas bērniem līdz 13 gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)