Banner 980x90

Koncertzālē "Cēsis" notiks koncerts "Pērļu zvejnieks. Ticot, mīlot un gaidot"

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA
Pirmdien, 26.novembrī, plkst.19.00 koncertzālē "Cēsis" notiks grupas "Bet Bet", Zigfrīda Muktupāvela un JMMS zēnu kora koncerts "Pērļu zvejnieks. Ticot, mīlot un gaidot", pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Koncertā "Pērļu zvejnieks. Ticot, mīlot un gaidot" uz skatuves satiksies divi šī gada jubilāri – grupa "bet bet", kas šogad atzīmē savu 25 gadu pastāvēšanas jubileju, un Jāzepa Mediņa Rīgas 1.mūzikas skolas zēnu koris, kuram šogad aprit 35 gadi kopš tā dibināšanas, diriģenta Romāna Vanaga vadībā.

Ziemassvētku koncertā abi jubilāri izpildīs Raimonda Paula un Jāņa Petera dziesmu ciklu zēnu korim un solistam "Pērļu Zvejnieks", kuru kādreiz izpildīja Emīla Dārziņa mūzikas skolas zēnu koris un tenors Jānis Sproģis. Šajā koncertā solists būs Zigfrīds Muktupāvels. Koncertā pirmo reizi "bet bet" un kora izpildījumā skanēs arī Helvija Stengrēvica un Jāņa Baltausa dziesma "Ticot, Mīlot un Gaidot", kas ir kļuvusi par vienu no visiemīļotākajām Ziemassvētku dziesmām pēdējo desmitgažu laikā. Koris koncertā izpildīs arī Raimonda Paula dziesmu ciklu zēnu korim ar Aspazijas dzeju un "bet bet" savas visu laiku skaistākās balādes.

Abu kolektīvu sadarbība sākās 1998.gada Ziemassvētkos, kad tika izveidota programma "Kāda Burvīga Nakts", kuras ieraksts joprojām ir viens no klausītākajiem Ziemassvētku laikā. Koncertprogramma notiks divās daļās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)