Banner 980x90

Koncertzālē "Cēsis" "Ambiente skatuve" sērijā uzstāsies pianiste Vikija Čova

Valmiera, 15.janv., LETA. 27.aprīlī plkst.19.30 koncertzālē "Cēsis" ciklā "Ambiente skatuve" uzstāsies pianiste Vikija Čova, aģentūru LETA informēja koncertzāles "Cēsis" pārstāve Egija Saļņikova.

Koncertā Cēsīs Čova izpildīs līdz šim Latvijā neskanējušos mūsdienu klaviermūziku, no kuriem daļa rakstīta tieši pianistei un sadzirdami arī viņas nesen iznākušajā albumā "Aorta".

Čovu popularitāti guvusi kā ansambļa "Bang on a Can All-Stars" pianiste.

Koncertzālē "Cēsis" šis būs trešais koncertsērijas "Ambiente skatuve" koncerts. Ciklu raksturo neordināri muzikāli meklējumi, īpaša, pat maģiska noskaņa jaunu un harizmātisku mūziķu izpildījumā. Atmosfēru šajos koncertos papildus rada arī neierastais iekārtojums ar skatuvi zāles vidū, kas klausītājus tuvina izpildītājmāksliniekiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)