Banner 980x90

Kļūsti par vienaudžu izglītotāju!

"Papardes Zieds" sadarbībā ar Cēsu Bērnu un jauniešu centru, Dobeles Jaunatnes veselības un iniciatīvu centru un Ogres novada Jaunatnes veselības centru izsludina pieteikšanos vienaudžu izglītotāju apmācībai "Cita skola".
Apmācības laikā Tev būs iespēja iegūt informāciju par savu ķermeni, seksualitāti un diskutēt par attiecību lomu jaunieša dzīvē. Pēc apmācības Tu būsi sagatavots/-a diskutēt ar saviem vienaudžiem, vadot nodarbības Latvijas skolās.

"Vienaudžu izglītība – tā ir iespēja iepazīt sevi, paskatīties uz sevi un citiem no cita skatu punkta. Turklāt ir nodrošināta iespēja, ka ar apmācībā iegūtajām zināšanām varēsi kaut ko iesākt, tās ir reāli pielietojamas." (Dace)
"Es sākumā nezināju, kas ir vienaudžu izglītība un ko dara apmācībā, bet kad pieteicos un tiku uz apmācību – bija forši! Nāciet šurp, būs jautri!" (Mareks)
"Apmācībā iegūtās zināšanas ir kā krāsas, kas izkrāso manu dzīvi, dara to interesantāku, kā arī palīdz atlasīt informāciju – nolikt malā lieko un saprast, kas ir vērtīgs." (Maruta)
"Man ļoti patīk dāvināšanas prieks. Ja man kaut kas tiek dots un pēc tam ar iegūtajām zināšanām es kādam varu palīdzēt, pastāstīt un dot, ir liels gandarījums!" (Dāvis)
{baneris}
Apmācība notiks no 2010.gada 27.marta līdz 1.aprīlim. Apmācība paralēli norisināsies četrās Latvijas vietās. Kopā tiks apmācīti 60 jaunieši vecumā no 14 līdz 20 gadiem.
Lai pieteiktos semināram, līdz 1.martam ir jāiesūta pieteikuma anketa, ko var atrast mājaslapā www.zieds.lv vai lejuplādēt šeit »»». Atlases otrā daļa (pārrunas) ar atlases dalībniekiem tiks saskaņotas individuāli. Atlases rezultāti tiks paziņoti 20.martā.
Līdzdalības maksa apmācībā: 5 LVL. Ēdienreizes un nakšņošana tiks nodrošināta.
Papildu informācija:
www.zieds.lv
Cēsu Bērnu un jauniešu izglītības un veselības centrā Mārīte Mežale Tālr. 26156288 mezalemarite@gmail.com

Projektu atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija EEZ finanšu instrumenta un Norvēģijas valdības divpusējā finanšu instrumenta ietvaros un Latvijas valsts ar Sabiedrības integrācijas fonda starpniecību. Projektu līdzfinansē Starptautiskā Ģimenes plānošanas federācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)