Banner 980x90

Klāt Vidzemes derbijs, "Lekrings" viesosies Kocēnos

Sestdien, 1.oktobrī, Kocēnos tiks aizvadīts šīs sezonas pirmais Vidzemes derbijs, kurā mājinieki "Rubene" uzņems Cēsu florbolistus. Spēles sākums plkst.18.00.

Nepalaid garām un esi kopā ar mums! Abi Vidzmes komandas jauno sezonu iesākušas nevainojami. Cēsu "Lekrings" svinējuši trīs pārliecinošas uzvaras, apspēlējot "Bausku", "Valmieru" un "Ķekavu", tikmēr "Rubene" jauno sezonu atklāja ar uzvaru (7:4) savā laukumā pār "Valmieru", bet otrajā mačā viesos ar 9:7 apspēlēja "Kuršus".

Abas komandas jau vairāk nekā 15 gadus ir nesamierināmas konkurentes Latvijas čempionātā, ko apstiprina pērnā sezona. Pērnajā sezonā uzvaras regulārajā sezonā tika dalītas uz pusēm, katram uzvarot savā laukumā. Vispirms aizraujošā spēlē "Lekrings" svinēja panākumu Cēsīs ar 4:3, bet otrajā aplī "Rubene" savās mājās izrādījās pārāki ar 5:3. Abu komandu ceļi izslēgšanas turnīrā krustojās jau ceturtdaļfinālā, kur notikumiem bagātā sērijā uzvarētāju noteikšana tika atlikta līdz izšķirošajai septītajai spēlei.

Tajā pārliecinoši ar 6:1 pārāki bija cēsnieki, tāpēc "Rubenei" nācās samierināties ar vietu ārpus labāko četrinieka. Cēsu "Lekrings" rindās pirmajās spēlēs lielisku rezultativitāti demonstrējuši Andris Rajeckis (4+6) un jaunais Pēteris Trekše (7+3), abiem pa 10 rezultativitātes punktiem. Pretinieku rindās vērojama līdzīga aina, jo "Rubenes" rezultatīvākais spēlētājs ar astoņiem (4+4) punktiem ir 16 gadīgais Ārnijs Kuratņiks, bet aiz viņa ar septiņiem (5+2) seko Ritvars Bērziņš. Šo florbola "saldo" ēdienu noteikti ir vērts redzēt klātienē, tāpēc aicinām sporta cienītājus sestdienas vakarā doties uz Kocēniem. Tiem, kam nebūs iespējas apmeklēt spēli klātienē, "Sportacentrs.com TV" piedāvās spēli vērot interneta un televīzijas tiešraidē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)