Banner 980x90

Kāpēc izvēlēties Google Premier partnerus

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Izvēloties to, kas veidos un pārraudzīs tava uzņēmuma AdWords reklāmas, vajadzētu izvēlēties reklāmas aģentūru, kuru sertificējuši un apmācījuši Google speciālisti, kas vislabāk pārzina tendences un interneta reklāmas tirgu. Šīs reklāmas aģentūras iespējams atpazīt pēc Google Partner un Google Premier Partner emblēmām. 
Ja Google Partner emblēma eksistē jau ilgstoši, tad Premier emblēma parādījusies samērā nesen un tā piešķirta ļoti mazam procentam reklāmas aģentūru, jo kritēriji, lai Premier statusu iegūtu, ir daudz augstāki. Latvijā viena no šādām aģentūrām ir SIA "J Konsult", kas 7 gadus mērķtiecīgi gājusi uz Google partneru programmas augstākā statusa iegūšanu. Premier emblēmas iegūšanu nodrošinājusi ilggadēja kvalitatīvu pakalpojumu sniegšana, individuālas ikmēneša atskaites katram klientam, rūpīga reklāmguvumu uzskaite (pirkumu, zvanu, formu aizpildes, e-pastu un citu mērķu fiksēšana), kā arī reklāmas kampaņu optimizēšana. Reklāmas aģentūras mērķis ir kopīgiem spēkiem sasniegt jebkuru klienta nosprausto mērķi. 

Kādi vēl kritēriji jāizpilda, lai kļūtu par Google Premier partneri? 
Vismaz diviem aģentūras darbiniekiem jābūt sertificētiem AdWords speciālistiem, kuriem ir ne tikai padziļinātas zināšanas par AdWords pakalpojumiem, bet arī pieeja jaunākajai informācijai un iespēja apmeklēt Google rīkotos pasākumus prasmju pilnveidošanai. 
Aģentūrai jābūt ļoti aktīvai, ko var panākt tikai tad, ja aģentūra, izcili strādājot, ieguvusi plašu pastāvīgo klientu loku un nemitīgi turpina piesaistīt jaunus klientus. 
Google ļoti svarīgas ir kvalitātes prasības, tāpēc Premier statusu iespējams sasniegt tikai ar godprātīgu darbu klientu labā, radot viņiem ne tikai kvalitatīvas un efektīvas reklāmas, bet arī nodrošinot augstus konversijas rādītājus. 

Google izvirzītie noteikumi garantē to, ka ar Premier partnera emblēmu var lepoties tikai tās reklāmas aģentūras, kuru darbība ir ilgtspējīga, godprātīga un profesionāla. Premier partnerus izvēlās stingra Google ekspertu komanda, kas partnerus ne tikai apmāca, bet arī uzrauga to darbību. 
 
Kāpēc izvēlēties tieši Premier partneru sniegtos pakalpojumus? 
Premier partneriem pieejams labākais tehniskais atbalsts, AdWords rīki, jaunākās Google tehnoloģijas, kuras citām reklāmas aģentūrām būs pieejamas daudz vēlāk. Tas garantē to, ka ar sava uzņēmuma reklāmu būsi soli priekšā citiem. 
AdWords nemitīgi mainās un katru gadu tiek ieviesti daudzi atjauninājumi, kuriem svarīgi sekot līdzi, tāpēc ir ideāli, ja AdWords reklāmas kampaņu pārvalda kāds, kuram vienmēr ir pieeja jaunākajai informācijai, lai varētu veikt veiksmīgu reklāmas optimizāciju. 
Premier emblēmas iegūšana ir cieši saistīta ar labiem reklāmas kampaņu konversijas rādītājiem, tāpēc tas nozīmē to, ka uzņēmumi, kas sadarbojas ar aģentūru, no savām reklāmām saņem labu investīciju atdevi. 

Pats galvenais – Premier statuss garantē to, ka ar tavu uzņēmumu strādās Google atzīti eksperti. 

Avoti: First Scribe; Online Marketing Giant; Word Stream; Google

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)