Banner 980x90

Kādās situācijās var palīdzēt kredīts?

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Ātrais kredīts daudzus patērētājus piesaista ar vienkāršumu un pieejamību, taču tas ir nopietns finansiāls pakalpojums, tāpēc tam nevajadzētu pieteikties steigā.

Šāds aizdevums ir piemērots tikai īslaicīgu grūtību risināšanai un nav domāts hipotēkas maksājumiem, dāvanu iegādei vai ceļošanai. Tas var palīdzēt, ja
- ir nepieciešams segt pēkšņus rēķinus, piemēram, par sadzīves tehnikas remontu vai ārstēšanu;
- ir bijuši neparedzēti izdevumi un mēneša beigās pietrūkst naudas regulāriem maksājumiem – īrei, komunālajiem, sabiedriskā transporta braukšanas biļetes iegādei.

Tomēr ņemiet vērā, ka aizdevums nozīmē papildu izdevumus nākotnē, tāpēc piesakieties tam tikai tad, ja esat pārliecināts, ka varēsiet savlaicīgi atmaksāt kredītu!

Kur meklēt ātro aizdevumu?
Parasti šādam aizdevumam var pieteikties internetā, jo tas ļauj ātri izskatīt pieteikumu un pārskaitīt kredītu klienta bankas kontā 10–15 minūšu laikā. Daudzas kredītkompānijas piedāvā arī SMS kredītus, bet dažas pat nodrošina iespēju pieteikties aizdevumam klātienē – avīžu kioskā vai lielveikalā. Tomēr visu informāciju par aizdevējiem un kredīta nosacījumiem meklējiet internetā, kredītkompāniju mājaslapā.

Kurš var pieteikties ātrajam kredītam?
Lai ātrais kredīts palīdzētu, ir būtiski aizņemties atbildīgi. Neatkarīgi no aizdevuma apjoma, Jums ir jāizpilda šādi nosacījumi:
- regulāri un pietiekami lieli ienākumi, kas ļaus laikus atmaksāt kredītu;
- spēja saprātīgi izvērtēt situāciju, lai noteiktu, vai aizdevums patiešām ir nepieciešams;
- laba kredītvēsture, kas parāda, ka iepriekšējie parādi, ja tādi ir bijuši, ir laikus segti.

Kredītkompānijas neprasa dokumentus no darbavietas, bet pārbauda kredītu datubāzes. Ja neesat nonācis parādnieku sarakstos, kredīts parasti tiek piešķirts, tāpēc saglabājiet labu kredītvēsturi. Tā ļaus izmantot gan privāto aizdevēju, gan banku pakalpojumus.

Kā atrast izdevīgāko piedāvājumu?
Lai neapmaldītos aizdevumu piedāvājumā, pievērsiet uzmanību informācijai par maksājumiem un uzņēmuma atklātībai. Pārbaudiet, vai
- pieteikšanās, pieteikuma izskatīšana un kredīta pārskaitīšana ir bez maksas;
- kredīta līgums ir pieejams apskatei;
- informācija par procentu likmi un tās daļu mēneša maksājumā ir brīvi pieejama.

Saskaroties ar nepieciešamību ātri uzmeklēt naudu, par labu aizdevumam izšķiras daudzi cilvēki. Lai ātrais kredīts būtu noderīgs, rūpīgi izvērtējiet visus piedāvājumus un izvēlieties labāko. Aizņemieties atbildīgi un saglabājiet savu kredītvēsturi tīru!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)