Banner 980x90

Juzupa atkārtoti ievēlēta par Priekuļu novada domes priekšsēdētāju

Priekuļu novada domes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē otrdien par novada domes priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēta Māra Juzupa, pilsētas informācijas portālam Cesis24.lv pavēstīja Priekuļu novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Dace Ikauniece.

Juzupa, kura Priekuļu novadā ir Latvijas Zemnieku savienības līdere, atkārtoti par novada domes priekšsēdētāju ievēlēta ar desmit balsīm "par" un piecām "pret".

Priekuļu novada priekšsēdētāja amatam pretendēja arī Māris Baltiņš, kurš ir "Vienotības" saraksta līderis, bet vajadzīgo deputātu atbalstu neguva.

Kā portālu Cesis24.lv informē Ikauniece, par priekšsēdētājas vietnieku arī ar desmit balsīm "par" un piecām "pret" atkārtoti ievēlēts Aivars Tīdemanis (Latvijas Zemnieku savienība). Priekšsēdētāja vietnieka amatam bija arī otrs kandidāts - Baltiņš, kurš kandidēja gan priekšsēdētāja, gan priekšsēdētāja vietnieka amatiem.

Cesis24.lv jau vēstīja, ka Priekuļu novadā Juzupas pārstāvētā Latvijas Zemnieku savienība saņēma 65% vēlētāju atbalstu. Tas ļāvis partijai iegūt desmit deputātu vietas jaunajā domes sasaukumā.

Savukārt "Vienotībai" atbalstu pauduši 31,21% jeb 804 vēlētāju, kas partijai devis piecas deputātu vietas jaunajā domes sasaukumā.

Tāpat Cesis24.lv jau vēstīja, ka pašvaldību vēlēšanās Priekuļu novadā piedalījušies 1980 iedzīvotāji, kas ir 29,36% no kopējā balsstiesīgo skaita.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)