Banner 980x90

Jaunpiebalgas novadā gatavojas talkai

Sestdien, 25.aprīlī, visā Latvijā, tostarp Jaunpiebalgas novadā, norisināsies lielās talkas aktivitātes, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Jaunpiebalgas novada pašvaldībā.

Jaunpiebalgā talkos - Jaunpiebalgas kapsētā, brīvdabas estrādē "Taces", atpūtas vietās pie Gaujas: pie Lielā akmens, Stāvie krasti, pie slūžām.

Zosēnos talkos - Ķenča kalnā, A.Gaujera piemiņas vietā, Dzestrenē.

Darbus talkošas vietās uzsāks plkst.10.00. Lielās Talkas koordinators J.Smilgins, tārunis: 29182807.

Lielā Talka par savu šī gada saukli ir izvēlējusies Raiņa atziņu - "Pastāvēs, kas pārvērtīsies" par godu Aspazijas un Raiņa jubilejas gadam. Lielās Talkas mērķis nav seku likvidēšana, kas diemžēl notiek Lielās Talkas dienā, kad tiek vākti atkritumi, bet Lielās Talkas mērķis ir "veikt talku" cilvēku domāšanā; ikdienas paradumos; cilvēku atbildības, apziņas, attieksmes mainīšanā pret vidi. Tikai mums pašiem mainoties un pārvēršoties ir iespējams pastāvēt un būt!

Rainis ir viedi teicis, ka pastāvēs, kas pārvērtīsies, un mums ikvienam ir jāpārvēršas, lai Latvija būtu veselīga un zaļa. Arī Jaunpiebalga un Jaunpiebalgas novads, tāpēc ikviens iedzīvotājs - liels vai mazs, jauns vai ar gadu pieredzi bagāts - tiek aicināts paust savu viedokli par vides stāvokli Latvijā un mūsu novadā, kā arī piedāvāt daudzveidīgus risinājumus esošo un iespējamo problēmu risināšanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)