Banner 980x90

Jauniešus aicina veidot video stāstus par iedvesmojošiem cēsniekiem

Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs kopā ar  Cēsu novada Jauniešu domi ir izveidojuši projektu un aicina jauniešus vecumā no 13 līdz 25 gadiem kļūt par iedvesmojošo stāstu un labo darbu nesējiem, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Jaunieši ir aicināti veidot līdz 5 minūšu garu video stāstu par tēmu "Cēsnieks, kurš mani iedvesmo".

Stāsts var būt par kādu cēsnieku, kurš iedvesmo šobrīd, vai par kādu vēsturisku personāžu, tas var būt veiksmīgs sportists, mākslinieks, uzņēmējs vai vienkārši labsirdīgs kaimiņš.

Lai palīdzētu veidot video stāstus, filmu studija "Elm Media" organizēs apmācības Ruckas mākslas rezidenču centrā, sniedzot iespēju uzzināt vairāk par scenārija veidošanu un materiālu montāžu.

Video stāsti jāiesūta līdz 14.novembrim uz e-pastu cesis@cesis.lv.

Iesūtītos darbus paredzēts izvērtēt un prezentēt 21.novembrī, plkst.12.00 Vidzemes koncertzālē "Cēsis", kino zālē, kur arī labāko darbu autori tiks apbalvoti ar naudas un citām vērtīgām balvām.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)