Banner 980x90

Jaunieši iepazīst un izvēlas sporta veidu Cēsu sporta skolā

Pirmsskolas nedēļā Cēsu pilsētas sporta skola aicina bērnus profesionālu treneru vadībā iepazīt dažādus sporta veidus, lai septembrī būtu vieglāk izdarīt izvēli un pieteikties nodarbībām kādā no tiem, kuros tiek komplektētas jaunas treniņu grupas, vēsta laikraksts "Druva".

Cēsu pilsētas sporta skolas piedāvājums ir plašs - tā klāstā biatlons, slēpošana, Latvijā ļoti populārais orientēšanās sports, vieglatlētika, basketbols, volejbols, florbols un futbols. Volejbola trenere Janīna Kalniņa skaidro, ka izmēģinājuma nodarbības nedēļas garumā pirms skolas rīko katru gadu un atsaucība ir liela. "Nāk ļoti daudz bērnu, zāle katru dienu pilna. Liekas arī, ka pēc Olimpiskajām spēlēm ir lielāka interese par sportu. Šogad jau bija meitenes, kas teica, ka esot sekojušas volejbolam televīzijā un vēlas pamēģināt spēlēt. Domāju, ka jaunajā mācību gadā volejbolā noteikti būs papildinājums," atzīst J.Kalniņa.

Šajās dienās uz sporta skolu ir aicināti arī vecāki, kuriem ir iespēja uzdot interesējošus jautājumus, klātienē aprunājoties ar treneriem, skolas sporta ārsti vai administrāciju. Cēsniece Aija Vildere šogad ar prieku savu meitu atveda iepazīties ar sporta skolas piedāvājumu: "Meita sāks mācīties, un tāpēc atvedu iepazīties ar pulciņos notiekošo. Lai skatās un mēģina spēlēt, pēc tam varēs izvēlēties, ko vēlas darīt, jo ir jau ļoti svarīgi, lai bērns izraudzītos to, kas viņam patīk," ir pārliecināta A.Vildere.

Pašlaik vēl grūti teikt, kādi varētu būt šī gada pieprasītākie sporta veidi - tikai pēc pieteikšanās konkrētajam pulciņam varēs redzēt, kurš sporta veids spējis ieinteresēt visvairāk bērnu. J.Kalniņa arī min, ka izvēle ir atkarīga arī no treniņu laikiem - vai tie būs piemēroti bērnu un vecāku iesējām, raksta "Druva".

Nodarboties ar sportu Cēsu pilsētas sporta kompleksā vēl var līdz 31.augustam no pulksten 10 līdz 14, līdzi ņemot treniņtērpu un tīrus sporta apavus. Izmēģināt savus spēkus kādā no piedāvātajiem sporta veidiem var ikviens bērns vecumā no 7 līdz 14 gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)