Banner 980x90

Jaunajā pilī tiksies Cēsu un apkārtnes tūrisma uzņēmēji

Trešdien, 16.aprīlī, Jaunās pils konferenču centrā plkst.9.30 Cēsu pašvaldības aģentūra "Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs" aicina Cēsu un apkārtnes tūrisma uzņēmējus, kā arī ikvienu interesentu uz ikgadējo tikšanos, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja Cēsu Tūrisma attīstības un informācijas centrs Galvenā tūrisma speciāliste Laila Skujiņa.
Pasākuma pirmajā daļā plānots atskatīties uz 2013.gadā paveikto Cēsu pilsētā un apkārtnē tūrisma jomā un iepazīstināt uzņēmējus ar šī gada plāniem, sadarbības iespējām kopējā tūrisma attīstībā pilsētā un apkārtnē, kā arī Gaujas Nacionālā parka teritorijā. Otrajā daļā paredzēta Vidzemes Augstskolas docenta Andra Klepera lekcija par pakalpojumu dizainu tūrismā

"Ikgadējā tikšanās allaž ir plaši apmeklēta, jo šī ir tā reize, kad uzņēmēji gūst ne vien informāciju un zināšanas, bet satiek viens otru, apmainās ar materiāliem, diskutē un iepazīstina ar saviem jaunumiem. Arī šogad saglabājam tradīcijas un pasākumu plānojam divās daļās. Pirmā daļa sastāvēs no jaunumiem un dažādām aktualitātēm, bet otro daļu esam atstājuši izglītībai. Šogad lekcijā apskatāma tēma ir tūrisma pakalpojumu kvalitāte no klienta skatu punkta jeb kā veidot sava paklapojuma dizainu. Būs arī praktiski piemēri un uzdevumi," stāsta Cēsu Tūrisma attīstības un informācijas centra vadītāja Andra Magone.

Patīkamam dienas turpinājumam pēc tikšanās visiem dalībniekiem būs iespēja apmeklēt jaunās Cēsu Vestures un Mākslas muzeja izstādes "Jānis Cimze Vidzemē un Eiropā. Skolotājam un komponistam 200." prezentāciju un A.Kalniņa Cēsu mūzikas vidusskolas audzēkņu veltījuma koncertu "Jānim Cimzem 200".

Ikviens interesents savu dalību var pieteikt līdz 14.aprīļa plkst.13.00 pa tālruni 64121815 vai rakstot e-pastu uz laila.skujina@cesis.lv . Dalības maksa 1,50 Eur.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)