Banner 980x90

Jaunā veidolā  izdota brošūra "Idejas kāzām Cēsīs un apkārtnē"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
 Plašu popularitāti ieguvusī brošūra "Idejas kāzām Cēsīs un apkārtnē" izdota jau trešo reizi – šoreiz ar akcentu uz vizuālo baudījumu - skaistām bildēm no objektiem Cēsīs un apkārtnē, kas lieliski ilustrē bagāto informācijas klāstu un aicina izvēlēties rīkot skaistas kāzas dižciltīgā vietā – Cēsīs.

Kā pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē PA "Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs" pārdošanas vadītāja Anita Ābeltiņa, brošūrā 73 lapaspusēs ir apkopota informācija teju par visiem kāzu pakalpojumu sniedzējiem un populārākajiem apskates - pieturvietu objektiem Cēsīs un apkārtnē. Šī informācija ir noderīga ne vien jaunlaulātajiem un vedējiem, bet arī dažādu citu svinību rīkotājiem, jo brošūra piedāvā plašu kontaktu bāzi svinību vietām, ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem, fotogrāfiem un floristiem.  Šogad brošūrā ir pievienota jauna sadaļa -  "muzikālais noformējums", kurā jebkurš interesents atradīs sev piemērotu mūziķi gan jautrām kāzu svinībām, gan romantiskai fona mūzikai.

"Pirms trim gadiem sākām mērķtiecīgi strādāt, lai popularizētu Cēsis kā Latvijas kāzu tūrisma galamērķi. Romantiskā pilsētas aura, daba un pakalpojumu kvalitāte tam bija labs pamats, tāpēc izdevām pirmo Cēsu kāzu ceļvedi. Nu darbs ilgtermiņā sevi ir attaisnojis, un pilsētā ne vien pieaug reģistrēto laulību skaits, bet arvien vairāk jaunie pāri izvēlas Cēsis arī par savu kāzu svinību vietu," norāda Cēsu Tūrisma attīstības un informācijas centra vadītāja Andra Magone.

Brošūras bez maksas ir pieejamas Cēsu Tūrisma informācijas centrā, Pils laukumā 9 un Cēsīm tuvākajās dzimtsarakstu nodaļās. Brošūra tiks prezentēta arī tūrisma izstādē "Balttour 2017",  kas no 3.-5.februārim notiks Rīgā. Ar  elektronisko versiju interesenti var iepazīties šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)