Banner 980x90

Jau trešo gadu pēc kārtas izsludina grantu konkursu "Dari Cēsīm"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Jau trešo gadu pēc kārtas norisināsies Cēsu novada pašvaldības grantu konkurss "Dari Cēsīm", pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Konkursa mērķis ir iedvesmot aktīvai rīcībai un atbalstīt iniciatīvas, kas balstītas mākslā un kultūrā, digitālajās un radošajās industrijas, kā arī nodrošina jaunu darba vietu radīšanu, jaunu produktu un pakalpojumu veidošanu. Atbalstītas tiek arī sociālās uzņēmējdarbības biznesa idejas, pie nosacījuma, ka tiek radītas darba vietas īpašām personu grupām.

Konkursa kopējais grantu fonds šogad ir 20 000 eiro. Viena projekta īstenošanai var saņemt grantu ne vairāk kā 3000 eiro apmērā. Konkursa vērtēšanā prioritāte būs tiem pretendentiem, kuru idejas iecerēts īstenot un realizēt Cēsu vecpilsētā vai, kuru projekti nodrošinās jaunu darba vietu radīšanu.

Konkurss norisinās no 3.februāra līdz 30.novembrim. Pieteikumus var iesniegt jebkurā darba dienā, žūrija tos izskatīs reizi mēnesī un nepieciešamības gadījumā pretendentam piesaistīs mentoru.

Grantu konkurss "Dari Cēsīm" pirmo reizi izsludināts 2014.gadā, kad atbalstu uzņēmējdarbībai saņēma četri radošo nozaru uzņēmēji, savukārt 2015.gadā darbu pie projektiem ar granta atbalstu sāka deviņi uzņēmēji.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)