Banner 980x90

"Jam Orchestra" sniegs koncertu Cēsu Sv.Jāņa baznīcas torņa restaurācijai

Svētdien, 25.maijā, plkst.18.00 Cēsu Sv.Jāņa baznīcā labdarības koncertu dievnama torņa restaurācijai sniedz džeza grupa "Jam Orchestra", pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja organizatori.

Grupas sastāvs: Zintis Žvarts - saksofons, Pēteris Liepiņš - bass, Romāns Vendiņš - klavieres, Gundars Lintiņš - sitamie instrumenti, Rihards Kolmanis - ģitāra.

Grupa "Jam Orchestra" izveidojās 2001.gadā un tajā iesaistījušies profesionāli mūziķi, kurus kopā vieno džeza mūzikas daudzveidīgie stili, prieks kopā muzicēt un improvizēt.
Ieeja par ziedojumiem.

Cesis24.lv jau vēstīja, ka jau otro gadu Cēsu mākslinieki – kā lieli tā mazi, ar savu radošo veikumu atbalsta Cēsu Sv.Jāņa baznīcas restaurācijas projektu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)