Banner 980x90

Iznācis tūrisma ceļvedis "Susuriņa piedzīvojumi Gaujas Nacionālajā parkā"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

"Susuriņa piedzīvojumi Gaujas Nacionālajā parkā" ir Latvijā pirmais ceļvedis, kurā kopā ar ceļotājiem interesējošu informāciju ievietots piedzīvojuma stāsts ar skaistām ilustrācijām, pilsētas informācijas portālu tīkls Pilseta24.lv uzzināja Kocēnu novada pašvaldībā.

Grāmata būs lielisks palīgs vecākiem, lai ceļojuma laikā nodarbinātu bērnus un viņi uzzinātu vairāk par vietu, uz kuru ģimene ir atbraukusi.

Grāmata stāsta par Gaujas Nacionālā parka iemītnieka – susuriņa – aizraujošajiem piedzīvojumiem, kuros viņš pludinās pa Gauju, satiek dažādus citus dzīvniekus un iekuļas dažādos piedzīvojumos, apceļojot Siguldu, Cēsis, Valmieru un citas vietas. Grāmatā ievietoti dažādi uzdevumi, laika īsināšanai ceļā vai gaidot maltīti restorānā.

Grāmata izdota latviešu, krievu, angļu un igauņu valodā un bez maksas pieejama visos Gaujas Nacionālā parka tūrisma informācijas centros. To var arī lejupielādēt "Enter Gauja" mājas lapā.

"Enter Gauja" ir Gaujas Nacionālā parka tūrisma klastera izveidotais zīmols ar mērķi veicināt aizsargājamās teritorijas kā vienota tūrisma galamērķa atpazīstamību. "Enter Gauja" apvieno deviņas Gaujas Nacionālajā parkā esošās pašvaldības un vairāk kā 50 uzņēmējus.

Grāmata iznākusi projekta "Gaujas Nacionālā parka tūrisma klastera attīstība" ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un administrē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (2.07.2012. līgums Nr. KAP/2.3.2.3.0/12/01/001).

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)