Banner 980x90

Iespējams iegādāties Pārgaujas novada kalendāru 2016.gadam

Publicitātes foto
Publicitātes foto

No pirmdienas, 14.decembra, Pārgaujas pašvaldības kasēs iespējams iegādāties sienas kalendāru 2016.gadam - "Reiz senos laikos…", pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Pārgaujas novada pašvaldībā.

Kalendārā atspoguļota dzīve novadā no 20.gadsimta sākuma līdz trīsdesmito gadu beigām.

Par kalendāra vizuālo noformējumu parūpējies SIA "Autos", bet par vēsturiskajiem foto pašvaldība saka lielu paldies Cēsu Vēstures un mākslas muzejam, Ungurmuižai, Zelmeņu ģimenei, Mārai Bušai un Aijai Alksnei.

Kalendāra cena: 1,78 eiro. To iespējams iegādāties pašvaldības kasēs, pašvaldības darba laikā.

Kalendārs tiks dāvināts novada senioriem 27.decembra Eglītes pasākumā, kas norisināsies Stalbes tautas namā. 

Decembra beigās, turpinot pagājušā gadā iesākto galda kalendāru sēriju par mūsu novada uzņēmējiem, iznāks arī Pārgaujas novada pašvaldības galda kalendārs"Pārgaujas novada meistardarbi", kurā būs apkopojums par mūsu novada radošajiem cilvēkiem. Galda kalendāri būs pieejami iegādei pašvaldības kasēs decembra beigās (sekot informācijai mājas lapā).
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)