Banner 980x90

"Iespējamās misijas" skolotāji strādās arī Cēsīs un Stalbē

Lai iedvesmotu Latviju mācīties, darbu sāks 21 jaunais astotā iesaukuma "Iespējamās misijas" (IM) skolotājs. Programmas skolotāji strādās arī Cēsīs un Stalbē.

Kā pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja "Iespējamās misijas" komunikācijas un partnerības vadītāja Indra Zomerovska, angļu valodas skolotājs Kārlis Caune strādās Cēsu 2.pamatskolā, savukārt Vēstures, kulturoloģijas un sociālo zinību skolotāja Evija Pumpuriņa strādās Stalbes vidusskolā.

Šogad no 204 kandidātiem atlasi izturēja un dažādās Latvijas skolās darbu sāks 21 jaunais skolotājs, palielinot IM kopējo dalībnieku skaitu līdz 129.

Pirmdien, 15.jūnijā, izglītības programmas Iespējamā misija (IM) atbalstītāji, draugi un citi interesenti tika iepazīstināti ar jaunajiem programmas dalībniekiem.

Jauno dalībnieku izziņošanas pasākumā piedalījās Izglītības un zinātnes ministre Mārīte Seile, Swedbank valdes priekšsēdētājs Māris Mančinskis, Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis, kā arī citi IM atbalstītāji, draugi un skolu pārstāvji. Lai veicinātu jauno tehnoloģiju pielietojumu skolās, arī šogad Lattelecom dāvināja jaunajiem skolotājiem datoru vai planšetdatoru modernāka un daudzveidīgāka mācību procesa nodrošināšanai.

Savās pieteikuma anketās IM 8. iesaukuma dalībnieki uzsver, ka vēlas pilnveidot un uzlabot Latvijas izglītības sistēmu, lai bērni noticētu saviem spēkiem, izbaudītu mācību procesu un, kļūtu par gudriem, radošiem, kritiski domājošiem un atbildīgiem sabiedrības locekļiem. Ar IM 8. iesaukuma skolotājiem tuvāk varat iepazīties IM mājaslapā.

Šogad 70 skolas IM pieprasīja 123 vakances. Vēlmi savā skolā uzņemt IM skolotājus izrādīja gan tādas skolas, kurās darbu kāds no IM skolotājiem sāks pirmo reizi, gan tādas ar kurām izveidojusies ilgstoša un stabila sadarbība. Šo skolu vadība augstu vērtē IM skolotāju augsto profesionalitāti un spēju ienest skolā inovatīvas un radošas mācību metodes, kuras skolēniem šķiet īpaši saistošas. IM 8. iesaukuma dalībnieki strādās skolās visā Latvijā - Rīgā, Mārupē, Olainē, Ādažos, Stalbē, Blīdenē, Cēsīs, Liepājā, Jelgavā, Salaspilī, Stalbē un Blīdenē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)