Banner 980x90

Iespēja balsot par "Cēsnieku 2016"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Turpinot teju 20 gadu tradīciju, akciju sabiedrība "Cēsu alus" ik vasaru piešķir apbalvojumu "Cēsnieks", tādējādi godinot personas, kuras izcili un no sirds veikušas savu darbu, un kuru veikums pozitīvi ietekmējis Cēsu pilsētas reputāciju, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē AS "Cēsu alus" Komunikāciju vadītāja Agita Kārkliņa.

Kopš 1999.gada šis godpilnais nosaukums ir piešķirts 17 cilvēkiem, kuru vidū bijuši kultūras, zinātnes, vēstures, sporta un sociālās sfēras pārstāvji.

Šis būs otrais gads, kad ir mainīta apbalvojuma "Cēsnieks" piešķiršanas kārtība. Balvai izvirzītos kandidātus nosaka komisija, kas izvērtē ievērojamākos iepriekšējā gada notikumus un aktivitātes Cēsu pilsētas dzīvē un ikviens cēsnieks vai Latvijas iedzīvotājs, balsojot par komisijas izvirzītajiem kandidātiem, nosaka balvas ieguvēju.

2016.gada apbalvojuma "Cēsnieks" komisijas sastāvā piedalās "Cēsu alus" valdes priekšsēdētāja Eva Sietiņsone, Cēsu novada domes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs, laikraksta "Druva" redaktore Andra Gaņģe, Cēsu Sporta skolas direktore Rudīte Vanadziņa, "Fonokluba" īpašnieks Lauris Sildniks un Renārs Sproģis, uzņēmējs, Cēsnieks 2015 gada balvas ieguvējs.

Komisija iedzīvotāju balsošanai šogad izvirzījusi: Danu Narvaišu, Cēsu Jaunās sākumskolas direktori, Kārli Tomsonu, Cēsu Rotari kluba un Cēsu alus Pensionāru kluba vadītāju, Helēnu Sermoli, ilggadēju sporta skolotāju, Miķeli Lībieti, tenisistu, Ievu un Kasparu Gobas, Ruckas mākslas rezidences vadītājus.

Eva Sietiņsone, Cēsu alus valdes priekšsēdētāja: "Mēs no sirds vēlamies pateikties tiem aktīvajiem un entuziastiskajiem cilvēkiem, kuri nesavtīgi iegulda savu darbu, lai attīstītu pilsētu un rūpētos par tās iedzīvotājiem, un ar savu talantu nes Cēsu vārdu Latvijā un pasaulē. Cēsnieka apbalvojumam izvirzītie kandidāti ir ļoti dažādi, bet katrs no viņiem ir radījis ietekmi un esmu pārliecināta, ka tas nebūtu iespējams, ja viņi darbu neveiktu pēc labākās pārliecības. Pilsētas vidi veido tās cilvēki un esmu gandarīta, ka Cēsīs ir tik daudz talantīgu un aizrautīgu personību. Reizēm cilvēki paši neatzīst vai neapjauš savu veikumu – atzīstot viņu panākumus, ceru, ka tādējādi mēs iedvesmojam viņus pašus un arī citus paveikt nozīmīgus sirds darbus."

Jānis Rozenbergs, Cēsu novada domes priekšsēdētājs: "Novērtēju to, ka Cēsu alus tradīcija turpinās tik ilgus gadus un katru gadu ir iespēja godāt cēsniekus par viņu veikumu pilsētas un tās iedzīvotāju labā. Prieks, ka uzņēmumam rūp pilsētas attīstība un novēlu, lai ar katru gadu komisijai ir arvien vairāk darba, izvērtējot cēsnieku paveikto."

Kurš no pieciem pretendentiem saņems titulu "Cēsnieks", tagad atkarīgs no balsotājiem. Līdz pirmdienai, 18.jūlijam, (ieskaitot) balsot varēs, izgriežot kuponu no laikraksta "Druva" vai pašvaldības izdevuma "Cēsu Vēstis" un iemetot to balsošanas kastītēs, kuru adreses norādītas kuponā, kā arī balsot varēs elektroniski internetā www.cesnieks.lv.

Informācija par balsošanu: www.facebook.com/CesuAlus un www.twitter.com/CesuAlus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)