Banner 980x90

Heikile: Visticamākais, Sestito ir smadzeņu satricinājums

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Tims Sestito svētdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā pret Toljati "Lada", visticamākais, iedzīvojies smadzeņu satricinājumā, uzskata rīdzinieki galvenais treneri Kari Heikile.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" svētdien savā laukumā 2:0 (1:0, 1:0, 0:0) pieveica pieredzējušā latviešu vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvēto "Lada" komandu, kur par galveno treneri strādā Artis Ābols.

"Šī uzvara ir komandas nopelns. Jā, šajā mačā pieļāvām kļūdās, taču spējām tās tik un tā piesegt," pēc dueļa sacīja Heikile. "Šie trīs punkti mums ir ļoti vajadzīgi. Esmu apmierināts ar komandas sniegumu, tika paveikts labs darbs."

Otrās trešdaļas pašā sākumā savainojumā iedzīvojās Sestito, kurš laukumā tā arī vairs neatgriezās.

"Izskatās, ka viņam ir smadzeņu satricinājums," atklāja Heikile.

Tikmēr "Lada" galvenais treneris Ābols sacīja, ka viņa vadītā komanda maču iesākusi vāji.

"Pirms trim dienām saturīgi nospēlējām pret Sanktpēterburgas SKA, kur zaudējām pagarinājumā. Šodien pirmā trešdaļa bija tā papildlaika turpinājums. Stāvējām un skatījāmies. Savukārt otrajā periodā sākām labāk kustēties, bet tika pieņemts nesaprotams lēmums mazākumā un uzdāvināts vārtu gūšanas moments, ko pretinieki realizēja. Tas bija izšķirošais brīdis," uzskata Ābols. "Trešajā periodā arī mums parādījās momenti, bet rīdzinieki labi spēlēja aizsardzībā. Komandā jābūt līderiem, kuri spēj "izvilkt" maču. Lauris [Dārziņš] ar Miķeli [Rēdlihu] izšķīra šī mača likteni."

"Sajūtas, atgriežoties Rīgā, ir savādas. Mājās neesmu bijis labu brīdi. Komandā gaidījām novembra pauzi, taču tieši pirms tās mums spēle aizgāja no rokas. Tāpēc pārtraukums pat bija nedaudz nevajadzīgs. Neatceros, kad pēdējo reizi spēles sākumā mēs būtu bijuši tik švaki kā šovakar pret Rīgas "Dinamo". Iepriekš rezultāti mums nebija iepriecinoši, taču spēlējām saturīgi. Varam uzvarēt tikai kā komanda. Mums nav trijnieka, kas var visu izšķirt. Tas ir mūsu spēks un vājums vienlaikus," uzskata Ābols.

Nākamajā nedēļā Rīgas "Dinamo" aizvadīs izbraukuma spēles ar "Soči" un Kazaņas "Ak Bars" komandām.

Ar 35 spēlēs izcīnītu 41 punktu Rīgas "Dinamo" atrodama priekšpēdējā, 13.vietā Rietumu konferences kopvērtējumā, turklāt no izslēgšanas spēļu zonas jau atpaliek par 13 punktiem. Tikmēr "Lada" vienība ar 41 punktu 36 mačos ir Austrumu konferences 13.vietā un no izslēgšanas cīņu zonas arī atpaliek par 13 punktiem.

Spēles labākos momentus skatieties šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)